Bramboráčky
- brambory 1 kg
Head
- kuřecí maso 300 g
Bramboráčky
Head
- paprika 500 g
Bramboráčky
- mléko 100 ml
Postup přípravy
Cibuli očistíme, nadrobno nakrájíme a osmažíme dozlatova, následně přidáme vepřové maso, které jsme si nakrájeli na tenké nudličky, orestujeme ho, přidáme koření, podlijeme troškou vody a necháme dusit do poloměkká. Poté přidáme kuřecí maso a vepřová játra, které jsme si také nakrájeli na nudličky a směs necháme podusit. Ke konci přidáme kečup a zeleninu, kterou jsme si nakrájeli též na menší nudličky. Vše společně podusíme, aby se chutě spojily, dochutíme dle libosti.
Následně si očistíme brambory, nastrouháme je najemno, přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku, vejce, mléko, mouku a vše smícháme a osmažíme na pánvi.