Head
- mouka 200 g
Náplň
- mascarpone (plnotučný - volitelné ) 0.5 vaničky
- mléko
Postup přípravy
Všechny suroviny na těsto smícháme a vytvoříme hladké těsto, které zabalíme do fólie a necháme odležet asi 30 minut. Poté těsto vyválíme, vložíme do formy a pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C přibližně 20 – 25 minut. Upečený korpus dáme vychladit a mezitím si připravíme náplň. Uvaříme pudink, který necháme vychladnout a poté do něj pomalu vmícháme tvaroh či mascarpone a podle potřeby dosladíme. Směs nalijeme na korpus a od vnějšího okraje zdobíme do kruhu nejdříve jahodami, poté plátky kiwi, plátky banánů a střed vyplníme malinami. Necháme ztuhnout v lednici alespoň dvě hodiny.