Postup přípravy
Těsto rozdělíme na malé bochánky, které poté rozválíme a potřeme rajčatovou polpou.
Poklademe ingrediencemi podle chuti
Těsto na pizzu si Veronika nechala připravit, mohlo ale být tenčeji vyváené, předkrmu by to pomohlo
Ingredience:
- 1 těsto na pizzu nebo listové těsto
- 1 plechovka krájených loupaných rajčat nebo protlaku (rajčatová polpa)
- šunka
- tvrdý sýr
- mozzarella
- slanina
- olivy
- bazalka
Postup:
Těsto rozdělíme na malé bochánky, které poté rozválíme a potřeme rajčatovou polpou. Poklademe ingrediencemi podle chuti a nakonec nakrájeným (nastrouhaným) tvrdým sýrem a dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme 20 minut do zlatova, až se všechen sýr krásně rozteče.
Teplota: 180°C
Vhodné pro vegetariány: ne
Počet porcí: 5
Obtížnost: pro začátečníky
a nakonec nakrájeným (nastrouhaným) tvrdým sýrem a dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme 20 minut do zlatova, až se všechen sýr krásně rozteče.Těsto rozdělíme na malé bochánky, které poté rozválíme a potřeme rajčatovou polpou.
Poklademe ingrediencemi podle chuti a nakonec nakrájeným (nastrouhaným) tvrdým sýrem a dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme 20 minut do zlatova, až se všechen sýr krásně rozteče.