Suroviny
Postup přípravy
Bazalku s česnekem orestujeme, přidáme rajčata, vývar, osolíme, opepříme a necháme vařit 10 až 15 minut. Vše pak rozmixujeme, přidáme natrhané pečivo, abychom polévku zahustili, a posypeme parmazánem.
I když si někdo u stolu myslel, že „pomodoro“ je sýr, jsou to rajčata, základ pro italskou variantu červené zeleninové polévky.
Bazalku s česnekem orestujeme, přidáme rajčata, vývar, osolíme, opepříme a necháme vařit 10 až 15 minut. Vše pak rozmixujeme, přidáme natrhané pečivo, abychom polévku zahustili, a posypeme parmazánem.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living