Suroviny
- smetana ke šlehání (33%) 2 ks
 - piškoty 1 sáček
 - vanilkový cukr 2 ks
 - pudink 2 ks
 - mandarinky 2 konzervy
 - káva (Rozpustná)
 
Postup přípravy
- Předem si uvaříme kávu, kterou necháme vychladit. Do vychlazené kávy namáčíme piškoty a vyskládáme jimi dno dortové formy.
 - Do uzavíratelné nádoby vlijeme šlehačku, přidáme vanilkový pudink, vanilkový cukr, mandarinky, šťávu z jedné konzervy mandarinek a cukr krystal.
 - Pak jen třeseme s nádobou se směsí, než pocítíme, že tekutý obsah se změnil na krémový.
 - Takto připravenou dortovou náplní doplníme formu a necháme ztuhnout v ledničce. Navrchu můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem.
 
Autor receptu: Jozef Šipoš