Postup přípravy
Ve středně velké misce promícháme mouku a sůl. Přidáme droždí, vodu a vše důkladně promísíme. Teprve nyní, když mouka pojala veškerou vodu, můžeme přidat olivový olej a na pracovní desce uhněteme hladké, středně tuhé těsto. To naporcujeme a vyválíme tři těstové koule, které dáme na velký talíř. Potřeme je lehce olejem a důkladně je přikryjeme igelitovým sáčkem, aby neosychaly. Nyní je vložíme do lednice a vyndáme je na druhý den. Hodinu necháme odležet, aby získaly pokojovou teplotu. Vyválíme kulaté mini pizzy, které potřeme rajčatovým protlakem, přidáme ananas, šunku, nastrouhaný sýr, tymián, oregano, sůl a pepř. Mezitím si předehřejeme troubu na 250°C. Čím rychleji pizzu upečeme, tím bude lepší. Proto troubu během pečení neotevíráme, aby nám neunikalo teplo. Pečení bude trvat přibližně 10 až 15 minut.