Head
- pstruh 5 ks
- vepřové kotlety 4 ks
- sádlo
Bramborový salát
- měkký salám 250 g
- cibule 2 ks
Head
- vejce 1 ks
Postup přípravy
- Omyjeme, očistíme, naklepeme a osolíme si plátky z kuřecích prsou. Připravíme si zvlášť do misek mouku, do misky s vejci vlijeme černé pivo a nakonec strouhanku na obalení. Kuřecí maso obalíme ve vajíčku, mouce a nakonec ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme olej a smažíme po obou stranách do zlatova.
- Šťouchané brambory: Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kostky, které dáme uvařit do osolené vody. Měkké scedíme a dáme zpět do hrnce, přidáme ohřáté mléko a máslo a prošťoucháme.
- Okurkový salát: Okurku oloupeme a v míse nastrouháme. Osolíme, opepříme, dochutíme octem a trochou vody s cukrem.
- Rajčatový salát: Omytá rajčata nakrájíme a v misce osolíme a dochutíme octem s trochou vody.