Suroviny
- tučný tvaroh 250 g
 - mascarpone 250 g
 - moučkový cukr 2 PL
 - vanilkový cukr 1
 - vanilkový extrakt 1 ML
 - karamelové sušenky 1 balení
 - želatina 1 balíček
 - ovoce 1 balení
 - skleničky 6 menších
 
Postup
- Ušleháme tvaroh se 2 lžícemi moučkového cukru, troškou vanilkového extraktu a vanilkovým cukrem. Poté přidáme mascarpone a dobře promícháme. Připravíme si zdobicí sáček. Krém dáme do zdobicího sáčku.
 - Oplatky nalámeme podle velikosti kelímků a střídavě skládáme vrstvu krému, oplatky a nahoru v poslední třetině dáme ovoce. Připravíme želatinu podle návodu. Přidáme skleničku vody, vaříme, dokud nezíská hustou hmotu.
 - Poté přidáme ovoce a nalijeme navrch kelímků, aby želatina zatuhla. Zavřeme do hromadné dózy a chlaďte 2–3 hodiny.
 
Autor receptu: Jan Veselý
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!