Suroviny
- papričky padrón 500 g
- olivový olej 3 PL
- hrubozrnná mořská sůl
Postup
- Rozehřejeme pánev na středně vysokou teplotu. Přidáme olivový olej a počkáme, až se pořádně zahřeje. Když je olej horký, nasypeme na pánev papričky a opékáme je přibližně 5–7 minut.
- Občas s pánví zatřeseme nebo papričky promícháme, aby se krásně opekly ze všech stran. V tu chvíli začnou získávat zlatavé puchýřky a voní úplně božsky.
- Jakmile jsou hotové, papričky přendáme na talíř a hned je posypeme hrubozrnnou mořskou solí. Papričky podáváme ideálně hned, dokud jsou horké nebo lehce teplé.
Autor receptu: Lucia Molčányiová „Ginger“
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!