Suroviny
- rýže ((nebo dvě odměrky do rýžovaru)) 2 sáčky
 - tofu (marinované) 2 balení
 - kukuřice 1 konzerva
 - hrášek 1 konzerva
 - sušená rajčata 1 sklenice
 - balkánský sýr 1
 - parmazán 1
 - teriyaki omáčka
 - olivový olej
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Propláchnutou rýži vaříme v rýžovaru. Rýže tak zůstane dlouho ohřátá. Nakrájíme tofu na kostičky a začneme ho smažit na olivovém oleji, dokud nebude mít křupavější krustu. Nakrájíme balkánský sýr a přidáme ho k tofu, aby se roztavil.
 - Poté přidáme uvařenou rýži a půl hrnku obyčejné vody. Přidáme teriyaki omáčku, sójovou omáčku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme.
 - Otevřeme konzervy s hráškem a kukuřicí a přidáme je spolu se sušenými rajčaty do směsi. Vše důkladně promícháme a servírujeme posypané nastrouhaným parmezánem.
 
Autor receptu: Jan Veselý
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!