Suroviny
- karamelové sušenky
- mascarpone 2
- mražené lesní ovoce
- vanilkový cukr
- citronová šťáva
- tvaroh 1
- želatina
- máslo
Postup
- Karamelové sušenky rozemeleme. Přidáme změklé máslo a spojíme. Tuto směs namačkáme na dno dortové formy a dáme do mrazáku na 10 minut. Vyšleháme si mascarpone s vanilkovým cukrem a citronovou šťávou. Přidáme tvaroh, želatinu a vše spojíme.
- Přidáme do dortové formy na sušenkový základ a dáme na 15 minut do mrazáku. Lesní směs si dáme do malého kastrůlku s trochou vody a moučkovým cukrem.
- Až se voda vypaří, přidáme želatinu, zamícháme a poté necháme vychladit a polijeme krém. Dáme na 20 minut do mrazáku.
Autor receptu: Roman Gregor
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!