Suroviny
- karamelové sušenky
 - mascarpone 2
 - mražené lesní ovoce
 - vanilkový cukr
 - citronová šťáva
 - tvaroh 1
 - želatina
 - máslo
 
Postup
- Karamelové sušenky rozemeleme. Přidáme změklé máslo a spojíme. Tuto směs namačkáme na dno dortové formy a dáme do mrazáku na 10 minut. Vyšleháme si mascarpone s vanilkovým cukrem a citronovou šťávou. Přidáme tvaroh, želatinu a vše spojíme.
 - Přidáme do dortové formy na sušenkový základ a dáme na 15 minut do mrazáku. Lesní směs si dáme do malého kastrůlku s trochou vody a moučkovým cukrem.
 - Až se voda vypaří, přidáme želatinu, zamícháme a poté necháme vychladit a polijeme krém. Dáme na 20 minut do mrazáku.
 
Autor receptu: Roman Gregor
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!