Příprava různých klobásek, špekáčků či masa na černém pivě je velmi oblíbená. Vyzkoušejte variantu s vinnou klobásou. Je to ideální rychlá večeře nebo skvělé pohoštění na party.
Vinnou klobásu stočte do menších koleček, upevněte párátkem a opečte – nejlépe bez tuku (na titanové pánvi je to ideální).
Přendejte na talíř. Na vypečeném tuku v pánvi zpěňte nadrobno nakrájené cibule (jednu nebo dvě podle chuti a velikosti) a utřené stroužky česneku. Přidejte protlak a rozřeďte asi 150 ml černého piva. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
Opečené klobásky vložte zpět do pánve, obraťte je, aby se obalily z obou stran směsí, a na asi 15–20 minut dejte do trouby předehřáté na 200 ˚C.
Podávejte s čerstvým chlebem.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.