Najděte si recept
Na co máte chuť?

Benešovské dortíčky
Bezlepkové cukroví s čokoládovým krémem má skvělou chuť díky mletému hřebíčku. Místo mouky jsou použité mleté oříšky.
do 30 minut
Suroviny
Čokoládový krém:
- změklé máslo Billa 150 g
- cukr moučka 150 g
- čokoláda na vaření 200 g
- půlky lískových oříšků na ozdobu
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Ořechy smíchejte s moučkovým cukrem a hřebíčkem. Opatrně vmíchejte sníh. Zdobičkou na cukroví tvarujte na plech vyložený pečícím papírem malá kolečka. Polovinu ozdobte lískovým oříškem. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C po dobu 12-15 minut, až cukroví zrůžoví.
- Všechny přísady na krém vymíchejte do pěny a spojujte jím vždy dvě kolečka.