Suroviny
- hovězí maso („veverka“)
- vepřové maso (vepřové vnitřnosti)
- kadeřávek (nasekaná)
- rajčata
- pórek
- mrkev
- květák
- sůl
- pepř celý
- petrželka
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!
Všechny recepty z 9. dílu s tématem HOVĚZÍ MASO najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v nové televizní kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede slavný šéfkuchař šest receptů, jímž dominuje jedna...
Postup přípravy
- Do studené vody dejte hovězí maso a vepřové vnitřnosti, vodu osolte, přidejte pár kuliček celého pepře a nechte zavařit. Z povrchu odstraňte pěnu a polévku nechte alespoň hodinku vařit. Po hodině přidejte do polévky kousek kapusty, rajče, pórek, mrkev a pár růžiček květáku.
- Vařte ještě tak půl hodiny. Poté všechny velké kusy masa a zeleniny vyndejte a překrájejte na kousky. Polévku přelijte do servírovací mísy, vraťte do ní nakrájené maso a zeleninu a ozdobte nasekanou petrželkou.