Suroviny
- velká rajčata 5 ks
- toastový chléb
- hladkolistá petrželka
- čerstvá šalvěj
- čerstvý rozmarýn
- čerstvé oregáno
- Olivový olej
- Sůl
- čerstvě namletý pepř
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Rajčata shora odkrojte a vydlabejte z nich dužinu. Do misky vložte nakrájený toastový chleba, osolte, opepřete a přisypejte nakrájené bylinky. Zakápněte olivovým olejem a rajčatovou dužinou.
- Na pánvičku nasypejte sůl, aby po ní rajčata nejezdila, a položte na ni plněná rajčata.
- Gril rozpalte na 180–200 stupňů a rajčata nechte asi 8 minut péct.