Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Plněná grilovaná rajčata

5 porcí
do 30 minut
Plněná grilovaná rajčata
Plněná grilovaná rajčata Autor: Marek Dienstl
Rajčata plněná voňavou bylinkovou nádivkou jsou skvělou přílohou ke grilovanému masu.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Rajčata shora odkrojte a vydlabejte z nich dužinu. Do misky vložte nakrájený toastový chleba, osolte, opepřete a přisypejte nakrájené bylinky. Zakápněte olivovým olejem a rajčatovou dužinou.
  2. Na pánvičku nasypejte sůl, aby po ní rajčata nejezdila, a položte na ni plněná rajčata.
  3. Gril rozpalte na 180–200 stupňů a rajčata nechte asi 8 minut péct.
Reklama

Plněná grilovaná rajčata 2 Foto:

Podívejte se na video postup:

RTŠ II. (1) – Plněná grilovaná rajčata
RTŠ! II (1) - Plněná grilovaná rajčata

Plněná grilovaná rajčata 4 Foto:

Plněná grilovaná rajčata, foto Marek Dienstl

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama