Pappardelle s cuketou a citronem
Zdroj: profimedia.cz
Pappardelle s cuketou a citronem
Zdroj:
profimedia.cz
Moje hodnocení
11x
Odlehčete těstoviny pomocí dlouhých plátků cukety, které se mezi nudlemi vizuálně téměř ztratí, ale jejich svěží chuť, podtrhnutá citronem, z nich vykouzlí dokonalé letní jídlo.
2 porce
30 minut
Suroviny
Těstoviny
150 g
Olivový olej
1 lžička
Cuketa
1 ks
Česnek
1 stroužek
najemno nastrouhaná kůra z 1 citronu
ricotta
3 lžíce
Postup přípravy
Ve vařicí osolené vodě vařte těstoviny 10 minut.
Škrabkou na brambory nastrouhejte cuketu na dlouhé širší plátky. Na pánvi rozehřejte olej a přidejte připravenou cuketu a česnek. Restujte 3 minuty, potom přidejte citronovou kůru a šťávu a sýr.
Těstoviny nechte okapat, vmíchejte je do cuketové směsi, dobře dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.