Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Novinky na trhu: demi-glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře Zdroj: TZ

  • Zavřít
Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře Zdroj: TZ

Dnešní porce novinek je opravdu velká – můžete si vybrat hned z několika sladkostí na blížící se vánoční období, k tomu nějaký ten snack a také limitovaná edice rumu.

Seznam.cz banner

Demi-glace od Konečně vývar

Demi-glace představuje ryzí chuť masa. Jedná se o zredukovaný vývar, který pochází z francouzské kuchyně a profesionální kuchaři si jej většinou vyrábí sami v restauracích. Používá se k zesílení chuti masa a v kuchyni ho využijete všude tam, kde byste normálně sáhli po bujónu nebo klasickém vývaru. Rozdíl je ovšem v tom, že demi-glace má výraznější a intenzivnější masovou příchuť a chuť masa v jídle přímo znásobí. Ideální je tak do omáček, ke kterým podáváte maso.

Zeleninové demi-glace
Recepty

Zeleninové demi-glace

19

Výroba samotného demi-glace není nijak složitá, ale je časově extrémně náročná, trvá totiž 24–48 hodin (záleží na receptu a vaší ochotě čekat). Pokud ovšem nechcete věnovat tolik času vaření, můžete zkusit demi-glace, které nabízí společnost Konečně vývar. Demi-glace z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacené rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami ze sklenice dostanete jen lžící. Zakoupit ho můžete ve specializovaných prodejnách s farmářskými potravinami nebo také online přes Košík.

Milka adventní kalendář a další sladkosti

Vánoce se blíží a s nimi čas sladce provoněných domácností, rodinné pohody a těšení se na Štědrý den. K překvapení mnoha lidí patří adventní kalendáře s poschovávanými drobnostmi za 24 okénky mezi poměrně zavedenou tradici, podobně jako vánoční strom nebo dárky. První zmínka o takových kalendářích pochází už z druhé poloviny 19. století. Tehdy vznikaly ručně a byly unikátními uměleckými díly. Dopřejte si kouzlo Vánoc každý den s hravými adventními kalendáři od Milky, ve kterých najdete 24 různých čokoládových figurek z pravého alpského mléka s krémovou mléčnou náplní.

Ta nejjemnější odměna…

Během zimních dní můžete zažít spousty zábavy. S kamarády nebo rodinou můžete například uspořádat tradiční sněhovou koulovačkou. Pokud už budete mít omrzlé prsty, ale pořád chcete prožít radostné chvíle, vyzkoušejte novinku Milka Snowballs Oreo. Čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná jemnou mléčnou náplní s kousky Oreo sušenek vás zaručeně rozveselí.

Pohádkový prožitek…

Čokoládové postavičky patří neodmyslitelně k vánočnímu období stejně jako vánoční stromeček a pohádky. Potěšte na Mikuláše sebe i své blízké figurkou z nejjemnější mléčné čokolády a alpského mléka. Atraktivní design Santy nebo sněhuláka vám zpříjemní i ty nejdelší zimní večery.

Bujónka

Bujónky vyrábějí tři sestry – Katka, Lenka a Anička. Vše vzniklo kvůli tomu, aby nemusely do sebe ani do svých dětí 
jak se říká ,,cpát,, žádná éčka, ale ani glutamáty aj. Bujónku začaly nejdříve 
vyrábět pro rodinu, poté pro přátele a nakonec si řekly, že s ní 
budou expandovat na trh. Bujónku vyrábí v Kyjově na Jižní Moravě v 
malé výrobně. Prodává se v šesti druzích, jako hovězí, kuřecí, 
zeleninová, zeleninová s italským sýrem, houbová a česnekovo-dýňová. 
Bujónku můžete přidávat do polévek, omáček, těstovin, bulguru aj. 
Představivosti se zkrátka meze nekladou. 
Prodává se ve zdravíčkách, farmářských potravinách i na speciálním 
eshopu. Mapa s prodejními místy je uvedená na internetových 
stránkách.

Prosinec s Mixitem

Na konci roku nastává tradičně období obrovských zmatků, shánění, zařizování a nestíhání. Máme to tak všichni, i Mikuláš. Proto si přizval na pomoc s roznášením nadílek z Mixit lesní zvířátka. Letos totiž budou pomáhat roznášet obří adventní kalendář a neodolatelné Mikulášské nadělení!

Superadventní kalendář

Není žádným tajemství, že „adventňák“ od Mixitu je pořádný macek. A protože Mikuláš není Superman, poprosil zvířátka o pomoc s rozvozem kalendáře napěchovaného 24 snídaněmi a svačinami i tentokrát. Připravte se tedy na zvířátkové pomocníky zvěčněné na adventním obalu i na pořádnou nálož dobrot, protože vybíraví zajíci by k vám jen tak s něčím nefrčeli. Superadventní kalendář seženete na webu Mixitu od poloviny listopadu za 749 Kč. Obsahovat bude mix müsli tyčinek Mixitek, jednoporcových pytlíků, müsli, horkých kaší, oříškového a ovocného zobání. S přesným složením se Mixit svěří až v listopadu.

Mikulášské nadělení

Jestli to zvířátka zvládnou, budou mikulášské punčochy nacpané mixy ovoce a oříšků s názvem Mikulášské nadělení. Pokud je tedy už před vámi nestihnou hladoví zvířecí pomocníčci zbaštit. Na obale nadílkového tubusu se tváří nenápadně a provozují zimní sporty. Tak snad jim u toho moc nevyhládne a nadílku nezbaští. To bychom se totiž mohli jít sami klouzat. I když, sběratele mixitích tubusů by třeba potěšil i prázdný obal…

Křupavý Knäck Snack

Chodíte večer po kuchyni a přemýšlíte, co byste kde ochutnali? Lednici už jste otevřeli třikrát a v komoře na vás koukají jen mastné chipsy a přeslazené tyčinky. Co tedy vybrat k posezení u televize, abyste si pochutnali a zároveň neměli výčitky svědomí? Zkuste RACIO Knäck Snack – křupavou pochoutku oceníte jako lehké mlsání, ale i jako výborné pohoštění pro návštěvy.

Křupavé Knäck Snacky obsahují 60 % žitné mouky a pochutnat si na nich můžete ve 2 příchutích. Je vám bližší plátek sypaný mákem, nebo dáte přednost kmínovému, který překvapí jemnou chutí? Ať už dáte přednost kterémukoli z nich, jedno je jisté – nikdy nebudete ochuzeni o pořádné křupnutí při každém soustu.

Lay's STIX

Až budete přemýšlet, čím ozvláštnit slavnostní tabuli, co dobrého pořídit k filmovému večeru nebo si prostě budete chtít jen tak zakřupat, sáhněte po jedinečných Lay’s STIX! Mají inovovaný trojrozměrný tvar, díky kterému jsou neodolatelně křupavé. Svým vzhledem navíc připomínají klasické bramborové hranolky, čímž zaujmou všechny věkové kategorie. Potěšíte s nimi celou rodinu. K dostání jsou v prvotřídní kečupové a nově také slané variantě. Zpestřete si nadcházející sváteční období vychytanou bramborovou pochoutkou. S Lay’s STIX připravíte svým chuťovým pohárkům tu pravou zábavu.

Exkluzivní limitovaná edice rumu

Do České a Slovenské republiky přichází limitovaná edice rumu Ron de Jeremy XXXO, vydaná v roce 2017, která odkrývá nové neobjevené obzory značky Ron de Jeremy a povznáší tento rum na novou úroveň. Rum XXXO je limitovanou edicí pro omezený počet vášnivých znalců, vyrobeno bylo pouze 3000 lahví a pro český a slovenský trh je uvolněno jen 90 kusů. Slovo Ron španělsky znamená rum. Na světě existuje spousta Ronů, ale pouze jeden je největší ze všech. Pouze jeden je opravdová legenda. Ron de Jeremy skládá poctu této legendě. Jedná se o nejexkluzivnější produkt, který byl doposud palírnou Ron de Jeremy vyroben.

Rum XXXO je bohatý rum s luxusním a dlouhým závěrem, který zrál 21 let. Jeho chuť je velmi suchá a pikantní, s nádechem dubu, koření, ořechů, karamelového krému, medu a tropického ovoce. Srdcem a duší XXXO je směs rumů pocházející z palírny Monymusk na Jamajce a palírny Demerara v Guyaně, která vznikla v roce 1995. Jamajská páteř rumu pak pochází z palíren Worthy Park a Hampden.

Připravila Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky ovoce ořechy maso adventní kalendář limitovaná edice rum produkty omáčka novinky na trhu mléko tipy vývar müsli astronomie gastrotrh

Návrhy pro vás

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka


Přečtěte si také

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno!
Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno!
Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Novinky
Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Soutěžící
Ivan Straka by výhru investoval do Bitcoinu

Ivan Straka by výhru investoval do Bitcoinu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Sledujte debatu mladých politiků: Přijdou Činčila, Knedlhans či Gregor. Jak řešit krizi bydlení? ANKETA: Jak zajistit dostupné bydlení? Hlasujte, kdo z mladých kandidátů exceloval v debatě Silný vítr, blesky i strašidelný hukot: Ve Vysokém Mýtě úřadoval downburst

prima-zeny

Zrádkyně si nevěří, chtějí proti sobě taktizovat. Daniela Brzobohatá má spadeno na Sáru Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia Zrádci se s bijcem nemazali: Kincl končí. Měl mě poslouchat, rýpla si jeho manželka

prima-zoom

Našli jsme důkaz o životě na Marsu? Zemřel Robert Redford. Talentovanému herci s okouzlujícím úsměvem bylo 89 let Kde se ukrývají miliony tun zlata? Jedno místo na Zemi zůstává nevytěžené

prima-fresh

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

prima-cool

Netflix vytahuje další skutečné monstrum Opustil nás legendární Robert Redford, herecké ikoně bylo 89 let „Hříšníci“ prohráli. 100 tisíc korun si z Prahy odvezli jejich soupeři

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě? Objevte kouzlo českého podzimu: Tradiční zelenina a ovoce pro vaše zdraví! Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.