Na krém
- cukr 4 lžíce
Postup přípravy
Na vále si uhněteme těsto z mouky, hery, skořice a cukru, pak z něj vyválíme válec o průměru 4-5 cm, který dáme na půl hodiny do mrazáku. Troubu si předehřejeme na 150 stupňů. Ztuhlé těsto nakrájíme na kolečka, vyskládáme je na plech vyložený pečicím papírem a pečeme cca 20 minut.
Na krém si ve třetině mléka rozděláme pudink, zbytek mléka přivedeme k varu a vmícháme do něj pudinkovou směs. Mícháme do zhoustnutí.
Na další krok musíme nechat pudinkový základ úplně vychladnout. Čas od času ho však promícháme, aby se na povrchu nevytvořil škraloup. V míse si utřeme heru a moučkový cukr. Pokud už je pudink vychladlý, přidáme ho k utřenému máslu a ručním šlehačem obě složky spojíme.
Každou sušenku namažeme krémem, přiklopíme, přidáme další vrstvu krému a navrch dáme ovoce.