Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Novinky a tipy: kuchyňský robot, nealko pivo nebo český autentický likér

Novinky a tipy pro měsíc červenec

Novinky a tipy pro měsíc červenec Zdroj: TZ

  • Zavřít
Novinky a tipy pro měsíc červenec

Novinky a tipy pro měsíc červenec Zdroj: TZ

Dnešní výběr tipů a novinek vám přináší hned tři mašinky do kuchyně, ale nezůstane pouze u nich – na své si přijdou milovníci něčeho dobrého na zub i ti z vás, kteří si rádi dopřejí kvalitní likér nebo nealkoholické pivo.

Seznam.cz banner

Robot Cooking Chef

Společnost Kenwood, tradiční britský výrobce kuchyňských spotřebičů, uvedl na trh revoluční kuchyňský robot Kenwood Cooking Chef Gourmet. Druhou generaci tohoto robotu se zabudovaným indukčním vařením. Díky teplotnímu rozsahu v rozmezí 20 °C – 180 °C, si Cooking Chef Gourmet poradí s širokou řadou receptů od dlouhého pomalého vaření, přes restování při vysokých teplotách, až po běžné vaření či ohřívání. Robot disponuje výkonným 1500W motorem, takže si můžete být jisti, že si poradí jak s hnětením tuhých těst, tak i se šleháním či pomalým promícháváním. Můžete v něm šlehat žloutkové krémy, temperovat čokoládu, ale také vařit ragú nebo připravovat smažené pokrmy jako je wok. Více informací na stránce Kenwood.

Buďte připraveni na léto s domácí limonádou

Zábava, slunce a voda patří mezi hlavní aspekty, které neodmyslitelně souvisí s prázdninami. Letní sezónu si jen málokdo z nás dovede představit bez dobrého nápoje. Pokud patříte mezi milovníky osvěžujících limonád, vybavte si kuchyň výrobníkem sody od LIMO BARu. Výrobník sody využívá technologii FSS, díky které lze s menší spotřebou plynu v bombičce vytvořit více limonády. Na správné množství oxidu uhličitého dohlíží dvojitý bezpečnostní ventil, který přebytečný plyn z láhve automaticky vypouští. O výrobu bublinek se stará univerzální bombička, která je plně kompatibilní se všemi výrobníky sody a její obsah lze opakovaně doplňovat v široké síti autorizovaných prodejců.

Nealko pivo od F. H. Prager

Naučili se dělat věci jinak než ostatní, se svou moštárnou dokázali prorazit na český trh a teď přijímají další výzvu. Majitelé prosperující značky F. H. Prager Cyril Holub a Ondřej Frunc přichází s novinkou, která nemá v České republice obdoby. Extra chmelené pivo typu ALE, IPA a Staut vaří v nealkoholické variantě. Aby podpořili své společenské aktivity, hodlají každý měsíc část výdělku pivovaru věnovat zajímavému projektu. Do budoucna se nová značka Illegal Brewery navíc chystá prorazit i s colou a tonikem.

Křupavý sýrový snack Cri Cri Gran Moravia

Absolutním vítězem v letošní soutěži o „Mlékárenský výrobek roku 2017“ se stal sýrový snack Cri Cri Gran Moravia. Tento snack, který vzniká upečením sýru Gran Moravia v peci, je bez konzervantů, bez lepku, bez laktózy a je vhodný pro vegetariánskou dietu stejně jako všechny další výrobky z rodiny Gran Moravia. Lze jej použít jako lahodnou a rychlou svačinku, která dodá energii dospělým v práci či dětem ve škole, svým obsahem vápníku a vysokou výživovou hodnotou představuje výborné občerstvení při sportu. Oceníte jej ale i jako ingredienci do polévek či do salátů nebo jako křupavé pohoštění k vínu či pivu. Cri Cri jsou v prodejnách La Formaggeria Gran Moravia k dispozici v 15 g a nově také ve 40 g sáčcích, které díky charakteru pečeného snacku nemusí být uchovávány v lednici a lze si je vzít jako zásobu energie kamkoliv.

Horkovzdušná fritéza Sencor

Pro všechny, kdo si již od dětství oblíbil hranolky s kečupem nebo tatarkou, ale z jakýchkoliv důvodů již si smažené nedovoluje, pak pro ně máme tuto skvělou zprávu – SENCOR na jarním veletrhu Fast Day 2017 představil novou horkovzdušnou fritézu s fritovacím košem 2,6 l. Ve fritéze připravíte maso, zeleninové chipsy, hranolky a další oblíbené pokrmy zcela zdravě, bez tuku.

Šípkový likér Wilder

Zámecká palírna Blatná ve spolupráci s distribuční společností Premier Wines & spirits uvádí na český trh nový autentický likér. Wilder se vyrábí z 42 druhů bylin a extraktu z šípků přímo v historické palírně. Inspirací pro vznik Wilderu se stal světoznámý blatenský pěstitel růží Jan Böhm, který šlechtil vzácné odrůdy divokých šípkových růží. „Böhmovy sady byly za minulého režimu v roku 1952 znárodněny, stejně jako nedaleká zámecká palírna rodu Hildprandtů. Wilder vznikl, aby nám připomínal, jak důležité je vážit si svobody, o kterou se dá tak snadno přijít,“ vysvětluje Alexander Suja, marketingový ředitel Premier Wines & Spirits. V prvním roce bude značka Wilder cílit především na český a slovenský trh s primárním zaměřením na bary a restaurace.

Kukuřičné lupínky Nový věk: mlsání bez výčitek

Každého občas přepadne mlsná a hledá, co by si kde zobnul, aby své chutě zahnal. Zkuste místo nezdravých smažených chipsů sáhnout tentokrát po lahodných tenkých kukuřičných lupíncích a zamlsat si úplně bez výčitek. Bezlepkové lupínky Nový věk navíc obsahují i amarantovou mouku a připravují se bez smažení. Oproti běžným smaženým chipsům mají kukuřičné lupínky o více než polovinu menší obsah tuku, a proto si jejich příjemnou chuť můžete užít s čistým svědomím. Pečené lupínky jsou navíc zcela bezlepkové. V jejich složení najdete především kukuřičnou a amarantovou mouku, pochutnají si tak na nich i celiaci či lidé, kteří se lepku vyhýbají. Lupínky Nový věk pořídíte ve dvou příchutích, klasické s mořskou solí, které můžete doplnit například domácí zeleninovou salsou, nebo s příchutí rajčat a bazalky, které se skvěle hodí k nadcházejícím letním dnům. Zakoupíte v běžné obchodní síti, praktické balení 65 g za 23 Kč.

Uashmama – Pikniky a grilování od teď až do podzimu

Grilování, pikniky a pomalé snídaně i obědy na terase patří k létu stejně jako teplo a sluníčko. S trochou štěstí si tyhle radosti budeme užívat až do konce září. Proto pro vás máme tipy na stylové piknikové servírování, ale i na pořádnou zástěru ke grilu, servírování teplého pečiva nebo třeba pěkný dárek pro hostitelku. Vše od Uashmama (vyslovujte jako anglické "washmama"), italské rodinné značky, která šije sáčky, kabelky, batohy a jiné doplňky z originálního materiálu - pratelného papíru. Právě tyto sáčky jsou na letní servírování ideální. Složíte je i do piknikového košíku, v parku vybalíte a cokoli do nich dáte, bude vypadat lahodně. Jemná růžová je ideální třeba na dámskou jízdu. Taky někdy přemýšlíte, jak servírovat horký popcorn, aby v míse nezvlhl? Sáčky z pratelného papíru jsou prodyšné, takže i horký popcorn či teplé pečivo v nich můžete servírovat zcela bez obav.

Připravila Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky pivo produkty mouka brambůrky tipy pokrm hranolky limonáda likér sodovka astronomie nové produkty kuchyňský robot kukuřičné lupínky

Návrhy pro vás

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society Sladké

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem


Přečtěte si také

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Novinky
Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Zmrazení platů politiků? SPD otočila a chystá nový vzorec. Může být ještě štědřejší Jsme „užiteční idioti“, kritizuje muniční iniciativu David. Zdechovský ji má za úspěch století Sněžit bude v Praze i na horách. Ledová křivka ukazuje, kdy nás čeká největší mráz

prima-zeny

Ondřej opustil Zrádce. Videomaker se obětoval za Aničku a dal jí kartu života Lékař, který držel v rukou srdce: Příběh doktora Horna inspiroval seriál Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik

prima-zoom

Kde je nejstarší archiv na světě? Záhadný zabiják postřílel rodinu, zřejmě si ji vybral náhodně. Čtyřletá dívka se osm hodin schovávala v autě Proč tolik lidí nenávidí umělou inteligenci? V odpovědi možná poznáte sami sebe

prima-fresh

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

prima-cool

Pattinson se chce vrátit do Stmívání Největší film roku 2026: Nové fotky z Nolanovy Odyssey ukazují armádu i trójského koně Nejžhavější romance ovládne Valentýna. Nový trailer ukazuje spalující touhu hvězd Barbie a Euforie

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ochraňte vánoční výzdobu před kočkou a naopak: Využijte alobal a vysoké škrabadlo Tradiční dekorace z jablek nás provedou od podzimu do Vánoc Tajemství dlouhých zimních večerů: Přástky byly veselé a ne moc mravné...

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.