Gastronomický kalendář následujících dní nabízí vskutku pestrý program. Můžete se vydat za klasikou v podobě vepřových hodů, potěšit své chuťové pohárky z poháru vinného nebo třeba navštívit novinku gastronomického světa ChefTimeFest.

Tipy na gastro akce 27.1. - 2.2. Zdroj: Thinkstock
Gastronomický kalendář následujících dní nabízí vskutku pestrý program. Můžete se vydat za klasikou v podobě vepřových hodů, potěšit své chuťové pohárky z poháru vinného nebo třeba navštívit novinku gastronomického světa ChefTimeFest.
10. ledna – 8. února 2014, Avantgarde restaurant, Evropská 17, Praha 6
Chtěli jste někdy vidět v akci opravdové mistry kuchyně? Pak si nenechte ujít první ročník unikátního food festivalu, který vám přinese mnohem více než jen jídlo. Čeká vás bohatý program, skládající se ze speciálních menu, škol vaření, workshopů… Těšit se můžete také na duely, ve kterých se utkají dvě hvězdy pražské gastronomie a připraví pro hosty tříchodová menu ze stejných ingrediencí. Více informací najdete ZDE.
27. ledna – 2. února 2014, vybrané bary, vinotéky a restaurace, Praha
I letos zavítejte na výběrový festival vín, vinařství a gastronomie. Poslední lednový týden v Praze nabídne degustace vín, degustační menu, prezentace vinařství a dovozců, přímý prodej vín ve vinotékách a mnoho dalšího. Nezapomeňme ani na Galadegustaci, která jako vždy proběhne ve slavnostním duchu v hotelu Crowne Plaza Prague. Více informací najdete ZDE.
15. ledna – 28. února 2014, Grandrestaurant Pupp, Karlovy Vary, region karlovarský
Lázeňské město Karlovy Vary skýtá mnoho lákadel a jedním z nich je i vyhlášená kuchyně Grandrestaurantu Pupp. Tentokrát si její šéfkuchař připravil menu o třech chodech a vsadil při tom na regionální kuchyni. Ochutnáte tak třeba místního kapra, telecí maso či nevídanou specialitku – želé z karlovarské becherovky. Více informací najdete ZDE.
29. ledna 2014, Potrefená husa, Na Slupi 2b, Praha 2
Vydejte se v doprovodu odborníka Tomáše Kratochvíla až na jih Francie a ochutnejte lahodná francouzská vína. Nabídka vín bude velmi rozmanitá a degustační list dlouhý. Oproti tomu ten rezervační tolik řádků neskýtá, proto neváhejte a rezervujte si svá místa! Více informací najdete ZDE.
1. února 2014, Ekocentrum Oldřichov v Hájích, region liberecký
Přijďte si pochutnat na tradičních zabijačkových pochutinách připravených pod bedlivým dohledem zkušeného řezníka. Vše, na co se vám sběhnou sliny, si budete moci vychutnat přímo na místě, ale také si odnesete svou lahodnou zásilku až do tepla domova. Avšak ten, kdo se rozhodne pro konzumaci na místě, bude mít také možnost vše spláchnout pěnivým mokem – Svijanským pivem. Více informací najdete ZDE.
Autor: redakce GASTRONAUT.CZ
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living