Suroviny
- kuřecí prsní řízek 4 ks
- bramborový škrob
- rostlinný olej 2 lžíce
- Kikkoman Wok 5 lžic
- pepř
- listový salát 120 g
- rajčata 1 ks
- majonéza 4 lžičky
Postup přípravy
- Kuřecí maso nakrájejte na přibližně 1 cm tenké nudličky a důkladně obalte v bramborovém škrobu. V pánvi wok rozehřejte olej a na vysokém výkonu kuřecí nudličky osmahněte ze všech stran. Přebytečný olej z pánve vytřete papírovou utěrkou.
- Pak na kuře nalijte omáčku Wok. Otáčejte pánví tak, aby se kuře s omáčkou promíchaly. Po několika minutách kuře z pánve vyndejte, naservírujte ho na talíř a lehce dochuťte pepřem nebo směsí koření shichimi. Podávejte se salátem a rajčetem jako přílohou. Talíř ozdobte majonézou.
- PRIMA TIP: Shichimi je běžně používaná japonská směs koření skládající se ze sedmi ingrediencí, hlavní složkou směsi jsou nahrubo namleté chilli papričky.