Suroviny
- kuřecí maso 1 kg
 - žampion 400 g
 - vepřové maso 5 kusy
 - šunka 5 kusy
 - sýr 5 kusy
 - vejce 4 kusy
 - cibule 2 kusy
 - mouka 200 g
 - strouhanka 500 g
 - brambory 1 kg
 - slanina 100 g
 - pepř 1 špetka
 
Postup přípravy
1. Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a uděláme si do nich kapsu. Jednu očištěnou cibulku na male kostičky orestujeme a podusíme na oleji na pánvi do sklovatěla. Přidáme pokrájené žampiony a restujeme a dusíme, dokud se nevypaří voda. Houbami, které lehce osolíme, naplníme řízky, které spíchneme párátkem, aby náplň nevytekla. Teprve pak maso obalíme klasicky v trojobalu.
2. Vepřové kotlety bez kosti omyjeme, osušíme, jen navrchu lehce osolíme a opeříme a naplníme plátkem šunky a sýra. Opět spíchneme párátkem a obalíme v trojobalu. Řízky osmažíme ve fritovacím hrnci dozlatova.
3. Podáváme se šťouchanými brambory, které uvaříme ve slané vodě a rozšťoucháme s cibulkou osmaženou na pokrájené anglické slanině.