Prostřeno: Moskevské pelmeně
Moskevské pelmeně
Moskevské pelmeně
Macátkovy pelmeně zdaleka nemiluje jen ruská Máša. Určitě zachutnají i vám!
Postup přípravy
- Filet pstruha rozmixujeme se smetanou a ricottou, ochutíme solí a pepřem, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, a uzeného pstruha.
- Z mouky, vajíček a vody vypracujeme vláčné těsto, vykrájíme z něj kolečka, do jejich středu dáme náplň, přehneme a zmáčkneme.
- Pelmeně uvaříme ve vývaru a pak je opečeme na másle.
- Oflambujeme vodkou, smícháme s omáčkou ze smetany, hořčice, kopru a podáváme s kaviárem ze pstruha.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící