Hovězí filet omyjte, osušte, opepřete tlučeným pepřem a zabalte jej do potravinové fólie. Asi na 20 minut vložte do mrazáku zachladit.
Maso nakrájejte ostrým nožem na velice tenké plátky, vložte mezi dvě vrstvy potravinové fólie, a válečkem na nudle je vyválejte. Druhou variantou je, že tenké plátky masa vložíte mezi fólii, naklepete a dáte vychladit do ledničky.
Talíře nechte v ledničce zchladit a pak na ně urovnejte nakrájené maso.
Do úzké nádoby dejte žloutek, olej, hořčici, sůl, pepř, worcester, citronovou šťávu a tyčovým mixérem ušlehejte marinádu, kterou rozdělte na plátky masa. Posypte mletým i celým pepřem a hoblinami parmezánu.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.