Suroviny
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!
Všechny recepty z 7. dílu s tématem KRÁLÍK najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v nové televizní kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede slavný šéfkuchař šest receptů, jímž dominuje jedna...
Postup přípravy
- V hrnci rozehřejte olivový olej a orestujte na něm rozmáčknutý česnek.
- Mrkev nakrájejte na tenké plátky a přihoďte k česneku, přidejte také půlku cibule v celku, jen pro jemnou chuť.
- Králičí nožky dejte do hrnce k zelenině, osolte a opepřete a nechte zatáhnout.
- Na tenoučké plátky nakrájejte kousek fenyklu a přihoďte do hrnce, stejně tak na kostičky nakrájené rajče.
- Obsah hrnce zalijte asi 1 dl bílého vína a nechte dusit pod pokličkou do měkka.
- Ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny torti a poté je smíchejte s králičím masem a zeleninou. Dochuťte kapkou olivového oleje a malým kouskem másla. Nastrouhejte parmazán a vše promíchejte. Servírujte zakápnuté olejem a zastrouhané parmazánem, ozdobte snítkou z fenyklu.