Suroviny
Postup přípravy
Kysanou smetanu smícháme s moučkovým cukrem, rozdělíme na dvě poloviny, jednu polovinu obarvíme kakaem
Vyšleháme smetanu na šlehačku
Nastrouháme sušenky a smícháme s tmavou polovinou kysané smetany
Servírovací misky položíme na pracovní plochu a dospod dáme kousky ananasu, pokračujeme tmavou částí krému se sušenkami, na ni vrstvíme světlou část krému
Poté dámenavrch kopeček vanilkové zmrzliny a šlehačku, ozdobíme strouhanou čokoládou a trojúhelníkem karlovarské oplatky
Dezert
Karlovarská sladká miska s ovocem
Ingredience:
kysaná smetana 850 gmoučkový cukr 150 gananasový kompotsmetana ke šlehání + ztužovačzmrzlina 0,5 kgkarlovarské trojhránky 2 baleníkakaočokoláda