Suroviny
- rýžový papír 10 ks
- rýžové nudle 50 g
- maso 250 g
- houba jidášovo ucho několik kus
- vejce 1
- zelí 200 g
- mrkev 1
- cibule 1
- česnek 2 stroužek
- sójová omáčka
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Mleté maso a zeleninu nakrájenou na tenké nudličky smícháme společně s kořením, vajíčkem a povařenými nebo namočenými houbami a nalámanými scezenými nudlemi, namočenými asi deset minut ve vařící vodě
Rýžový papír namočíme do vlažné vody, a když je tvárný, naplníme ho směsí z masa, hub, nudlí a zeleniny
Tuto směs zabalíme pečlivě do papíru a závitky usmažíme v horkém oleji
Klademe na papírovouutěrku, abychom se zbavili přebytečného tuku
Předkrm:
Jarní závitky
Ingredience:
10ks rýžového papíru,
50g rýžových nudlí,
250g mletého masa,
několik kusů houby Jidášovo ucho,
1 vejce,
200g bílého zelí,
1 velká mrkev,
1 cibule,
2 stroužky česneku,
sójová omáčka,
sůl, pepř