Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Rajčata patří mezi nejoblíbenější letní druhy zeleniny

Rajčata anebo Rajské potěšení

Rajčata anebo Rajské potěšení Zdroj: iStock

  • Zavřít
Rajčata anebo Rajské potěšení

Rajčata anebo Rajské potěšení Zdroj: iStock

Z mnoha spotřebitelských průzkumů vyplývá, že Češi mají rajčata čím dál raději. Podle Českého statistického úřadu dosahovala jejich průměrná spotřeba v roce 1992 přibližně 7 kg, v roce 2016 ovšem již 12 kg.

Seznam.cz banner

Jedná se také o zeleninu, za kterou Češi ročně utratí nejvíce peněz. Poslední dobou jsou velmi oblíbená drobná cherry rajčátka a další kultivary různých barev a tvarů.

Rajčata jsou pro náš organismus velmi prospěšná. Nejdůležitější je jejich červené barvivo zvané lykopen, které působí jako antioxidant. Z vitaminů jsou zde nejvíce zastoupeny vitaminy B, C, E a K a z minerálních látek pak draslík, fosfor, hořčík a vápník. Vysoký je také obsah vlákniny a kyseliny listové. Rajčata jsou velmi vhodná i během různých diet – mají totiž minimální energetickou hodnotu a neobsahují skoro žádné cukry.

Rajčat existuje mnoho druhů různých barev, velikostí a tvarů, Foto: iStock

Rajčata vypěstovaná doma vs. rajčata z pěstírny

Rajčata z domácí zahrádky jsou bezesporu to nejlepší, co můžeme svému zdraví dopřát. Přiznejme si ale, že jsme si zvykli na stav, kdy je zelenina na pultech obchodů celých 12 měsíců. Nicméně rajčata dovezená z velkopěstíren z jižních států Evropy a ze severní Afriky nejsou často příliš chutná a navíc pěstitelé kvůli úspoře nákladů používají většinou pro ochranu rostlin chemii a pesticidy.

„Aby rajčata přežila dlouhý transport, je nutné je sklízet nezralá – zelená. Plody následně zčervenají v kamionu a ve skladech, ale chuť a vůně je nenávratně ztracena,“ doplňuje Ing. Radovan Tůma ze Zelinářské unie Čech a Moravy.

Monika Zábojníková z družstva Čerstvě utrženo vysvětluje: „Naproti tomu tuzemská produkce je pod pečlivým dohledem kontrolních institucí ČR, jimiž jsou Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský a Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Čeští pěstitelé navíc většinou při pěstování rajčat používají biologickou ochranu rostlin proti škůdcům. Nákupem místních surovin zároveň podpoříme rozvoj ekonomiky v zelinářských regionech ČR.“

„Novinkou u nás je založení odbytové organizace vystupující pod společnou značkou ‚Čerstvě utrženo‘. Ta sdružuje několik nezávislých pěstitelů, kteří věří, že kvalitní zelenina a ovoce domácího původu s co nejlepší chutí, pěstované poctivě, šetrně k přírodě i lidem a bez zbytečné chemie, by měly být samozřejmostí. V obchodech se první rajčata pod značkou ‚Čerstvě utrženo‘ objeví o Vánocích,“ upozorňuje Monika Zábojníková z družstva Čerstvě utrženo.

Domácí sušená rajčata – lahodný způsob, jak uchovat rajská jablíčka na zimu
Recepty

Domácí sušená rajčata – lahodný způsob, jak uchovat rajská jablíčka na zimu

147

Na co si dát při nákupu rajčat pozor

V uzavřených baleních sice nikdy nepoznáte, jak budou rajčata chutnat, alespoň k nim však můžete přivonět přes malé otvory v obalu. Na chuti rajčat se nejvíce projevuje stádium zralosti při sběru a odrůda. Obecně platí, že lokální pěstitelé, kteří sbírají až plně zralá rajčata a pěstují nejchutnější odrůdy, se je snaží prodávat pod značkou vlastní farmy.

Některé obchodní řetězce ale nechtějí svým zákazníkům identitu farmářů prozradit a nutí pěstitele dodávat rajčata v obalech pod svými privátními značkami. Nicméně i u nás obchodní řetězce pečlivě naslouchají svým zákazníkům a ty nejlepší přebírají trendy ze západní Evropy jako první. Chápou, že už dnes nestačí pouze česká vlajka na obalu, ale že se zákazníci zajímají také o to, kdo a kde rajčata vypěstoval. Zároveň chápou, že pod vlastní značkou si hrdý farmář nedovolí dodat nekvalitní zboží.

„Kvalitní rajče vypadá na první pohled svěže a má krásnou červenou barvu. Nemělo by být zvadlé, nahnilé či jinak poškozené. Mnohá dovozová nečerstvá rajčata mají za sebou tisíce kilometrů v uzavřených kamionech, kde během cesty dozrávají, což se projeví nejen na chuti, ale i na zdravotních benefitech. Proto by se měl zákazník zajímat zejména o původ,“ doplňuje Ing. Tůma.

Obrácený rajčatový koláč
Recepty

Obrácený rajčatový koláč

51

Jak rajčata správně skladovat

Nejprve je třeba si upřesnit, že rajčata nejsou určena pro dlouhodobější skladování. Po dozrání vydrží jenom pár dnů.

„Ideální teplota pro uchování chuti rajčat by se měla pohybovat lehce nad 10 °C. Určitě proto nedávejte rajčata do ledničky, ztratí tím svou chuť kvůli působení chladného vzduchu. Ten totiž zastavuje proces jejich dozrávání, a tím zabraňuje vzniku charakteristické chuti. Chlad také ničí buněčné membrány rajských jablíček, a tím se jejich dužina stává moučnatou. Rajčata tedy patří do misky nebo do košíku v rohu kuchyně,“ radí Ing. Tůma.

Ideální podmínky pro domácí pěstování

Rajčata patří mezi teplomilné plodiny. Při plánování vlastní „zahrádky“ je však nutné dodržet několik základních pravidel. Výběr druhu a odrůdy rajčete by se měl odvíjet od toho, zda se je rozhodnete pěstovat na zahradě, ve skleníku nebo v nádobách na balkoně.

„Na balkon se nejlépe hodí rajčata keříčková, která nedosahují takového vzrůstu a nepotřebují oporu pro svůj růst. Pokročilí zahrádkáři pak nedají dopustit na rajčata tyčková, která se pěstují výhradně z předpěstované sadby. Nejlépe se jim povede v půdě vyhřáté alespoň na 10 °C. Ideální období pro předpěstování je měsíc březen,“ upozorňuje Ing. Radovan Tůma.

Rajčata milují sluníčko a hodně vody. Jsou velice citlivá na plíseň, proto je nutné zavlažovat přímo ke kořenům, nikoli na list. Nejvhodnější je zavlažování za pomoci kapkovací hadice, tzv. kapkovou závlahou. Kdo si ovšem chce pochutnávat na čerstvých rajčatech po celý rok, může v obchodech zakoupit kvalitní místní produkci, která se pěstuje ve sklenících, jejichž výstavba probíhá za podpory Ministerstva zemědělství České republiky.

Zdroj: Akademie kvality, Foto: iStock, archiv NWT

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky zelenina rajčata obchod rajče pěstování rajčat Česko česká rajčata letní zelenina zelenina

Návrhy pro vás

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku Recepty

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku Maso

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku


Přečtěte si také

Sladké
Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Novinky
Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Recepty
Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Maso
Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Sladké
Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Sladké
Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu Sladké

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku Maso

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Nápoje
Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Ryby a mořské plody
Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě Předkrmy a chuťovky

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží Vegetariánské

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Sladké
Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník Sladké

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Saláty
Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

prima-cnn-news

Prázdniny začaly školákům i politikům. Jaké známky si poslanci navzájem dali na vysvědčení? Michl: Pět procent na obranu? Musíme růst, až pak porcujme. Výrok Fialy označil za klišé VÝSTRAHA: Kvůli vlnám veder hrozí v Česku požáry. Podívejte se, kde si dát pozor

prima-zeny

Marie Rottrová nazpívala ústřední píseň k novému seriálu Polabí Špatné vysvědčení? Takže se budeš celé prázdniny učit! Odborníci před tímto nápadem varují Prima slaví 32. narozeniny. Přináší nabitý letní program i řadu podzimních trháků

prima-zoom

Záhadné zrychlení rotace Země Letadlo se 158 lidmi se zřítilo poblíž New Yorku. Řada těl byla plná drog, dispečeři prý neudělali chybu Co měl Albert Einstein společného s atomovou bombou? Legendární dopis teď šel do dražby

prima-fresh

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

prima-cool

V Rychle a zběsile 11 bude i Paul Walker Obří hit Netflixu má pokračování. První trailer láká na souboj prastarých monster Jak to vypadá s návratem Sherlocka? Jeden z tvůrců prozradil, co se děje se slibovaným filmem

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living

Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají První prázdninový týden bude tropický. Jaká je kvalita vody v přírodních koupalištích? Angrešt je vitaminy nabité ovoce. Vynikne v bublanině i kompotu

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.