Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Fresh průvodce: asijské nudle

Japonské nudle Udon

Japonské nudle Udon Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Japonské nudle Udon

Japonské nudle Udon Zdroj: Thinkstock

Vyznat se v italských těstovinách je někdy obtížné, ale co teprve v asijských nudlích! Jsou si hodně podobné a většina se servíruje v kombinaci s vývarem. Proto jsme se rozhodli vyhledat informace o těch více i méně známých, abychom porozuměli jednotlivým rozdílům!

Seznam.cz banner

Dōngfěn

První název a hned takový jazykolam! Pod slovíčkem „dōngfěn” se skrývají čínské skleněné nudle, relativně známý druh i u nás. V angličtině pro ně mají jiné, vcelku vtipné, pojmenování: celofánové. Mluvíme o nudlích, jejichž hlavními složkami jsou škrob, především z mungo fazolí, a voda. Fazolový škrob není jediný, který se v tomto případě používá; bramborový nebo maniokový funguje stejně dobře.

Specialitou tohoto druhu je (český název jistě napoví) vzhled po uvaření. Nudle jsou totiž čistě průsvitné, maximálně s lehce šedivým nebo okrovým nádechem. Prodávají se v několika různých tloušťkách a většinou bývají kulaté.

Skleněné nudle Dōngfěn Foto: Thinkstock

Za jejich rodnou vlast se považuje Čína, kde se samozřejmě hojně vyrábějí. A najdete je i v mnoha asijských zemích, liší se ale škrobem zvoleným při výrobě a samozřejmě názvem: například v Thajsku (wun sen), Koreji (dangmyeon), Japonsku (harusame), Indii (falooda), ve Vietnamu (búntàu) nebo v Tibetu (phing).

Doba vaření:

Máčení v teplé vodě 5 až 15 minut, do změknutí + povaření ve vroucí vodě 1 až 3 minuty.

– při použití do polévky není nutné předchozí namáčení

Typické pokrmy:

– Japchae (Korea): nudle stir-fry v sezamovém oleji se zeleninou a sójovou omáčkou

– Yam wunsen kung (Thajsko): thajský nudlový salát s krevetami

– Miếngà (Vietnam): vietnamská kuřecí polévka s nudlemi

Lo mein

Mezi další čínské nudle se řadí Lo mein. Na rozdíl od předešlých tyto jsou vyráběny z pšeničné mouky a po uvaření se rovnou servírují promíchané s omáčkou a vybranou zeleninou či masem. Slovo „lo mein“ totiž pochází z čínského města Kanton, kde se používá k označení míchaných nudlí, nikoliv smažených.

Nudlový pokrm Lo mein Foto: Thinkstock

Nejde pouze o druh nudlí jako takových, ale o samotný nudlový pokrm. Ten obsahuje lo mein nudle, zeleninu, nějaký druh masa, plody moře nebo knedlíčky wonton. V Americe patří mezi oblíbenou verzi čínského „takeaway“. Můžete narazit na různá provedení: od takzvaného Shrimp Lo Mein (krevetové), přes Lobster Lo Mein (humří) až po takzvané House Lo Mein, které zákazníkovi nabídne kombinaci několika druhů masa.

Doba vaření:

Čerstvé: 2 až 3 minuty ve vroucí vodě

Sušené: 5 až 6 minut ve vroucí vodě

– záleží na tloušťce nudlí, vaří se na skus

Ramen

Ramen určitě znáte jako pokrm, ale stejně se jmenují i používané nudle. Mají nažloutlý odstín a co do struktury jsou velice pevné a pružné. To všechno díky ingredienci jménem kansui: alkalické minerální vodě, která obsahuje uhličitan sodný a draselný. Dále obsahují pšeničnou mouku, sůl a normální vodu.

Pšeničné nudle Ramen Foto: Thinkstock

Jednotlivé verze nudlí se liší v tloušťce a v tom, jak moc jsou zvlněné. Pocházejí opět z Číny, ale vysokou popularitu mají například v Japonsku; najdete je snad ve všech japonských městech. Asi proto se Ramen považuje za typicky japonské jídlo.

Doba vaření:

Čerstvé: 2 až 3 minuty ve vroucí vodě

Sušené: 4 až 6 minut ve vroucí vodě

– záleží na tloušťce nudlí, vaří se na skus

Typické pokrmy:

– Shio ramen: tradiční polévka Ramen; vývar ochucený pouze solí

– Tonkotsu ramen: vývar z vepřových kostí, vařený až 15 hodin

Soba

Od čínských nudlí se nyní přesuneme k těm typicky japonským. Jako první tu pro vás máme japonské nudle Soba. Slovíčko „soba“ znamená v japonštině pohanka, právě z ní jsou tyto tradiční nudle připravovány. Ne vždy je to ale pravidlem, některá balení soba nudlí uvádějí určité procento pšenice nebo třeba quinoi. Pouze ty nejlepší, často i nejdražší, obsahují 100 % pohanky; díky tomu jsou i bezlepkové!

Pohankové Soba nudle Foto: Thinkstock

Určité druhy tenkých nudlí můžete v Japonsku najít také pod názvem „soba“, na rozdíl od těch tlustých, kterým se říká „udon“. Soba nudle se podávají dvěma způsoby: studené s omáčkou a sezonními surovinami, nebo horké ve vývaru dashi. Navíc se tradičně servírují na Silvestra – jako symbol dlouhověkosti!

Doba vaření:

Čerstvé: 2 až 4 minuty ve vroucí vodě

Sušené: 5 až 7 minut ve vroucí vodě

Typické pokrmy:

– Zaru soba: studené nudle posypané drcenou řasou nori

– Soba maki: studené nudle zabalené do řasy nori a připravené ve stylu makisushi

– Kake soba: teplé nudle ve vývaru, zdobené pórkem a rybím koláčkem „kamaboko“

Japonské soba nudle s tofu, avokádem a chilli
Recepty

Japonské soba nudle s tofu, avokádem a chilli

16

Sōmen

Další japonské nudle, které se připravují z pšeničné mouky a při výrobě se navíc musí (za pomoci oleje) natahovat! Jedině tak kuchař docílí požadovaného průměru, který je méně než 1,3 mm! Podávají se především studené (pouze s omáčkou na namáčení) nebo teplé v polévce.

Takto tenké nudle mohou být pro Evropana tvrdým oříškem, pokud se tedy rozhodne ke konzumaci jídelními hůlkami. V Japonsku ale existuje speciální druh servírování, takzvané nagashi-sōmen, kdy nudle plavou v bambusovém žlabu. Tím protéká čistá ledová voda a návštěvníci restaurace si musí nudle hůlkami sami vylovit!

Doba vaření:

Vařte ve vroucí vodě 2 až 4 minuty.

Nudle Sōmen Foto: Thinkstock

Udon

Nyní se dostáváme k poslednímu vybranému druhu. Nejde o jiné než pšeničné nudle udon. Specifické jsou svým vzhledem, patří totiž mezi nejtlustší druh japonských nudlí. Často se s nimi setkáte v té nejjednodušší formě: společně s vývarem kakejiru a nakrájeným pórkem. Chuť vývaru se liší v každém regionu: tmavý je spojen s východním Japonskem, světlý se západním. I to se odráží například na balíčcích instantních nudlí, existují verze pro obě světové strany!

Doba vaření:

Čerstvé: 2 až 4 minuty ve vroucí vodě

Sušené: Vložte do vroucí vody, nechte vodu přijít zpět k varu a hned poté přidejte šálek studené vody. Tento postup opakujte třikrát až čtyřikrát, dokud nebudou nudle uvařeny na skus.

Typické pokrmy:

– Kitsuneudon: nudlový vývar se smaženými tofu „kapsami“ (aburaage)

– Nabeyakiudon: nudle, mořské plody a zelenina vařené v kovovém hrnci

– Yakiudon: nudle stir-fry v sójové omáčce s masem nebo zeleninou

Japonské nudle Udon Foto: Thinkstock

Autor: Tereza Pánková, www.tastytalkings.com

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky zelenina maso omáčka polévka vývar pokrm pšeničná mouka nudle škrob soba

Návrhy pro vás

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník


Přečtěte si také

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Novinky
Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Recepty
Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Novinky
Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku Maso

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Kdo z Čechů zvedne ruku proti von der Leyenové? Europarlament hlasuje o nedůvěře Komisi Nad Českem úřaduje Gabriel, nebezpečí povodní stále platí. Mapa ukazuje, kde pršelo nejvíc Do penze se bude chodit později. Ústavní soud zamítl návrh ANO na zrušení důchodové reformy

prima-zeny

Anketa slavných: Známé tváře se na festivalu podělily o momenty, kdy se ocitly na dně Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Co umí nejrychlejší hmyzí letec? Tragédie v Itálii: Motor letadla nasál na letišti člověka, video ukazuje devastující následky Největší meteorit z Marsu, co kdy spadl na Zemi, míří do aukce. Pravděpodobně je na vás moc drahý

prima-fresh

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

prima-cool

Devět minut z hraní nové Mafie Herní ikony mají vlastní tanky. Lara Croft a Duke Nukem si užívají velký nostalgický comeback Superman je příběh imigranta aneb jak (ne)nalákat lidi do kina

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Pěstujte bílou ředkev daikon! Je čas zasít dobrou a zdravou zeleninu Silné deště hrozí v Beskydech a Jeseníkách: Připravte zahradu na velkou vodu Požár ji připravil o domov. Nové sídlo Paris Hilton má 12 ložnic a golfové hřiště

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.