Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hruška v červeném víně

4 porce
do 1 hodiny
Hruška v červeném víně
Hruška v červeném víně Autor: Michal Šajmir
Okouzlující recept, kterým zaručeně zapůsobíte, je velmi jednoduchý na přípravu a výsledek ohromí nejen vzhledem, ale především dokonalou chutí a vůní. Ideální kombinace :)
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Cukr nasypte do kastrolu a nechte ho jemně zkaramelizovat. Pozor aby se nepřepálil.
  2. Dolijte červeným vínem a přidejte zbylé ingredience kromě hrušek.
  3. Nechte převařit a následně vložte celé oloupané hrušky se stopkou. Vařte asi 30 minut, občas otočte.
  4. Hotové hrušky můžete podávat se šlehačkou, vanilkovou zmrzlinou nebo vanilkovou omáčkou.
Reklama

Hruška v červeném víně Foto: Michal Šajmir

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama