Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Filety z lososa s camembertem v papilotě

4 porce
do 1 hodiny
Filety z lososa s camembertem v papilotě
Filety z lososa s camembertem v papilotě Autor: Mořská (nejen) kuchařka
Lososa podávejte s tagliatelle přelitými omáčkou. Sýrová omáčka se hodí i k masu nebo jen tak k těstovinám.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 180 °C. Z alobalu nebo papíru na pečení ustřihněte 4 čtverce, do kterých vložte porce lososa, osolte, opepřete a poklaďte je několika plátky sýra. Balíčky uzavřete a v troubě 12 minut zapečte.
  2. Mezitím si v kastrůlku připravte omáčku. Máslo, smetanu a zbytek nakrájeného sýra pomalu zahřejte a nechte rozpustit, osolte a opepřete.
Reklama

Filety z lososa s camembertem v papilotě  Foto:

Filety z lososa s camembertem v papilotě                                                Foto: Mořská (nejen) kuchařka

Mořská nejen kuchařka, Foto: Mořská (nejen) kuchařka

Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék je věnována mořským produktům. Ryby a dary moře obsahují mnoho zdraví prospěšných látek, zaslouží si proto pevné místo v našem jídelníčku. Nabídka na českém trhu se stále zvětšuje, takže vybrat si může opravdu každý. Víte ale, jak si ze spousty neznámých produktů vybrat? Jak je správně nakupovat a jak si je doma připravit?

V knize najdete mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb a mořských plodů, ale i mnoho důležitých informací a receptů. Určitě oceníte i podrobné popisy postupů přípravy ryb pro vaření a konzumaci s názornými fotografiemi krok za krokem zachycujícími postup.

Vydalo nakladatelství Smart Press

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama