Suroviny
Postup přípravy
Ve vodní lázni ušleháme žloutky s moučkovým cukrem, až vznikne hustá našlehaná pěna, kterou necháme vychladnout. V druhé vodní lázní rozpustíme čokoládu a postupně přidáváme vychlazenou pěnu ze žloutků, opět necháme za stálého míchání vychladnout.
Ušlehámevychlazenou šlehačku se ztužovačem, poté přidáme asi tři lžíce zakysané smetany. Pak to všechno sešleháme dohromady, aby to bylo hezky nadýchané.
Mražené maliny a cukr dáme do kastrůlku, aby pustily šťávu. Na dno skleněných pohárků dáme zchlazené maliny, pak trochu čokoládového krému, zas trochu malina čokoládový krém. Vrstvíme, až jsou pohárky plné a necháme ztuhnout v lednici asi 3-4 hodiny. Před servírováním přidáme navrch ještě trochu malin na ozdobu.