Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vydejte se na ochutnávku Španělska

Co ochutnat ve Španělsku

Co ochutnat ve Španělsku Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Co ochutnat ve Španělsku

Co ochutnat ve Španělsku Zdroj: Thinkstock

Španělsko je třetí největší zemí Evropy s téměř půlmilionem čtverečních kilometrů – Česká republika by se do něj vešla více než šestkrát. Právě kvůli obrovské velikosti, pestrosti zastoupených kultur a různým tradicím jednotlivých regionů je těžké hovořit o nějaké jednotné španělské kuchyni.

Seznam.cz banner

Jedno je však jisté: ve Španělsku se najíte skvěle kdekoli. Důkazem může být fakt, že dle každoročního žebříčku sestavovaného britským časopisem Restaurant Magazine se nejlepší světová restaurace nachází právě ve Španělsku. Jmenuje se El Celler de CanRoca a najdete ji v katalánském městě Girona.

Španělská kuchyně je stejně pestrá jako jejich architektura. Foto: Thinkstock

Dříve platilo, že čím více se ve Španělsku blížíte k pobřeží, tím větší zastoupení mají v kuchyni ryby a dary moře. Naopak čím více směřujete do skalnatého a hornatého vnitrozemí, tím častěji narazíte na vydatné pokrmy z masa (pečeného či rožněného), z luštěnin a zeleniny.

To však už dnes příliš neplatí. Díky pokročilé logistice, rychlé dopravě či účinnému chlazení se s čerstvými dary moře setkáte i v malém městě nejhlubšího vnitrozemí. Naopak na skvělém steaku si můžete často pochutnat i v rybářské restauraci nedaleko pláže.

Obecně se dá říci, že ve Španělsku se kromě masa, ryb a plodů moře hojně používá hlavně olivový olej, česnek, rajčata, papriky, lilek, olivy nebo brambory. Jídla jsou často zajímavě kořeněná (šafrán, rozmarýn, tymián, bazalka, petrželka, estragon…), někdy až skvěle pikantní, a pro svou barevnost jsou potěšením i pro oči strávníků. Pokrmy jsou svou přípravou velmi jednoduché až naturální – chuť se soustředí na hlavní součást pokrmu a ostatní ingredience ji případně jen přirozeně, jemně doplňují.

Samozřejmostí je k jídlu podávaný džbán s chladnou vodou a přítomnost dobrého vína na stole (i místní stolní „domácí“ vína, tzv. „vinos de la casa“, stojí často za ochutnání a bývají velmi kvalitní a chutná). Místo příloh dostanete většinou automaticky na stůl mísu nakrájeného bílého chleba. Chleba se láme rukama na malé kousky a jídla se jimi zajídají. Po běžné španělské rodině tak často zůstane stůl zcela pokrytý drobky z křupavé bagety – to se zde ale běžně toleruje a personál to nijak nepřekvapí.

Je známým faktem, že Španělé jedí později než my (oběd ve 13–15 h, večeře často až po 22 h nebo i kolem půlnoci). Jí se pomalu a dlouho – jídlo se vychutnává a temperamentně se u něj diskutuje. Místo dezertu se někdy podávají sýry, kterých je ve Španělsku obrovský výběr a jsou skvělé!

Foto: Thinkstock

V každé restauraci vám po jídle nabídnou také zmrzlinu nebo ovocný sorbet. Jako tečku po kávě si pánové občas objednají kvalitní místní brandy Soberano nebo Magno a k němu pokuřují doutník. Dámy pak coby digestiv popíjejí některý z lahodných pyrenejských likérů, například anýzový pacharán.

Jídla jako paella, gazpacho nebo chorizo, velvyslance španělské kuchyně ve světě, už dnes znají téměř všichni. Dnes vám představíme některé další jednoduché pokrmy, které jsou velmi běžné a s kterými se setkáte prakticky ve všech částech této krásné země.

Churros

Jde o jakési křupavé koblihy ze sladkého odpalovaného těsta ve tvaru podlouhlého hada. Churros se smaží v oleji a podávají obalené v cukru se skořicí. Jedí se teplé a většinou se máčejí do husté horké čokolády. Jde o velmi typickou snídani – mimochodem, Španělé málokdy snídají doma a před příchodem do zaměstnání se zastaví ve svém oblíbeném baru, dají si churros, zběžně prolétnou titulky čerstvých novin a teprve potom spěchají do práce.

Churros s čokoládou
Recepty

Churros s čokoládou

137

Bocadillo

Tvoří nejčastější španělskou rychlou svačinu. Jde o jakýsi rychlý sendvič z rozkrojené, čerstvé a křupavé bagety, do jejíž střídky se vetře celé šťavnaté rajče. Dál už můžete přidat dle libosti: sýr, sušenou šunku (jamon serrano) nebo „naši“ dušenou šunku (jamon de york), chorizo nebo jiný místní salám, bramborovou tortillu apod. Prodává se v barech, na stadionech, připravuje se jako svačina do školy i do práce.

Tortilla de patatas

Typická španělská bramborovo-vaječná omeleta, která se jí studená i teplá. Brambory nakrájené na malé kousky se vaří na pánvi v olivovém oleji s cibulí, pak se přidají rozkvedlaná vejce, sůl a špetka pepře a vše se opeče z obou stran. Pak se tortilla celá vyklepne a vznikne jakýsi 3–5 cm vysoký „dortík“, který se krájí na trojúhelníky. Tortilla se ve Španělsku často například snídá nebo se podává jako jeden z předkrmů.

Tortilla de patatas. Foto: Thinkstock

Zarzuela de mariscos

Směs darů moře, která se před použitím marinuje v nálevu z oleje, česneku, octa a cibule. Takto naložené plody moře se pak jen společně dusí ve vlastní šťávě, kterou při vaření pustí. Někdy se podává s omáčkou „picada“. Jde o skvělý základ mnoha španělských pokrmů, který sestává z česneku, chleba, mandlí, piniových oříšků a šafránu. Zarzuela de mariscos byla původně jídlem pocházejícím z Katalánska a z Baleárských ostrovů, ale dnes si ji běžně objednáte v mnoha restauracích po celém Španělsku.

Cochinilloasado

Jedná se o malé selátko staré dva až šest týdnů, které bylo dosud pouze kojeno prasnicí (podsvinče). Toto maličké sele se peče nebo griluje na rožni, obvykle s různými bylinkami (bobkový list, oregano, tymián). Často se podává při slavnostních příležitostech. Je to pokrm pocházející z oblasti centrálního Španělska, častý například v okolí Madridu a Segovie, odkud se však rozšířil i do dalších regionů.

Pulpo a la gallega

Chobotnice po galicijsku je velmi oblíbeným a také velmi jednoduchým jídlem. Chobotnice se pouze uvaří ve vodě – často se používá typický tradiční měděný kotlík. Při vaření se musí chobotnice několikrát „vystrašit“ (asustar al pulpo), což se dělá tak, že se chobotnicí zatřese a pak se ponoří celá do vody). Nakonec se jen ochutí mletou zauzenou paprikou, olivovým olejem a krystalickou solí. Jak název napovídá, tento způsob úpravy chobotnice pochází z kraje Galicia na severu Španělska.

Pulpo a la gallega. Foto: Thinkstock

Patatas bravas

Takzvané „divoké“ nebo „odvážné“ brambory jsou velmi pikantní, někdy řádně pálivou chuťovkou. Patří spíš mezi tzv. „tapas“ – malá jídla podávaná zdarma ke skleničce vína či piva. Jsou to smažené brambory nakrájené na menší kousky, které jsou přelité tomatovou omáčkou s česnekem, chilli, tymiánem a cukrem. K jejich pozření je třeba malý kus osobní statečnosti, od čehož patrně pochází název této dobroty.

Toto je několik malých příkladů známých, oblíbených a jednoduchých jídel španělské kuchyně. Pojedete-li do Španělska, nebojte se v jídle experimentovat. V restauracích si například nechte doporučit jejich denní nabídku nebo požádejte o místní specialitu. Vybírejte si typické španělské restaurace, které leží mimo dosah pláží a turistických center. Jen tak poznáte pravou španělskou atmosféru a ochutnáte opravdové místní speciality – a kromě toho i ušetříte.

Buen provecho – dobrou chuť!

Autor: Michal Bernard

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek víno restaurace Španělsko olivový olej maso rajče pokrm brambor španělská kuchyně

Návrhy pro vás

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin Recepty

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli Předkrmy a chuťovky

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku Polévky

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Hovězí srdce na slanině – tradiční skromné jídlo s poctivou chutí Maso

Hovězí srdce na slanině – tradiční skromné jídlo s poctivou chutí

Bramborový nákyp s hráškem, brokolicí a šunkou – sytá večeře pro celou rodinu Zelenina

Bramborový nákyp s hráškem, brokolicí a šunkou – sytá večeře pro celou rodinu

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží Maso

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží


Přečtěte si také

Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Prostřeno!
Prostřeno: Italská křupavá pohádka

Prostřeno: Italská křupavá pohádka

Prostřeno!
Prostřeno: Bramboračka trochu jinak podle Beáty Králové

Prostřeno: Bramboračka trochu jinak podle Beáty Králové

Prostřeno!
Prostřeno: Láska ve smetanové omáčce

Prostřeno: Láska ve smetanové omáčce

Prostřeno!
Prostřeno: Jahodová harmonie Beáty Králové

Prostřeno: Jahodová harmonie Beáty Králové

Sladké
Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Recepty
Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Soutěžící
Beáta Králová umí podle přátel vařit nejlíp na světě

Beáta Králová umí podle přátel vařit nejlíp na světě

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Sladké
Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení Sladké

Řezy z bebe sušenek, pudinku a tvarohu – snadný moučník bez pečení

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund Sladké

Brunkager – Dánské hnědé sušenky s mandlemi podle Kristiny Lund

Maso
Hovězí srdce na slanině – tradiční skromné jídlo s poctivou chutí

Hovězí srdce na slanině – tradiční skromné jídlo s poctivou chutí

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží Maso

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny Maso

Zapečené kuřecí maso v pekáčku s brokolicí a žampiony – výživný oběd pro podzimní dny

Recepty
Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží Maso

Vepřová plec s hořčičnou omáčkou, zelenými fazolkami a rýží

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory Zelenina

Kotrč a hříbky na smetaně s pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Kuřecí polévka s houbami a rýží – hřejivá klasika v moderním kabátku

Mexická fazolová polévka se sýrovou quesadillou – ideální do sychravých dní Polévky

Mexická fazolová polévka se sýrovou quesadillou – ideální do sychravých dní

Krémová houbová polévka – nejlepší způsob, jak zužitkovat zásoby lesních hub Polévky

Krémová houbová polévka – nejlepší způsob, jak zužitkovat zásoby lesních hub

Předkrmy a chuťovky
Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Cebularz – polské kynuté koláče s cibulí a mákem budou slušet i české tabuli

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu Předkrmy a chuťovky

Škvarkové placičky s kysaným zelím – tradiční česká pochoutka k pivu i vínu

Závin s růžičkovou kapustou, bramborem a uzeným – jednoduchá chuťovka naslano Maso

Závin s růžičkovou kapustou, bramborem a uzeným – jednoduchá chuťovka naslano

Těstoviny
Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Pečená dýně s houbami v hořčicové omáčce – nevšední kombinace podzimních chutí Recepty

Pečená dýně s houbami v hořčicové omáčce – nevšední kombinace podzimních chutí

Závin s lesními houbami a zeleninou – slaná svačina do krabičky i snadný oběd Vegetariánské

Závin s lesními houbami a zeleninou – slaná svačina do krabičky i snadný oběd

Sladké
Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Ostružinové řezy – vláčný čokoládový korpus s lehkým ovocným krémem Sladké

Ostružinové řezy – vláčný čokoládový korpus s lehkým ovocným krémem

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Maso
Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Skončí Zelenskyj v čele Ukrajiny? Vůči jeho slibům panuje velká skepse, píše Politico Stanjura o Babišově kritice: Hraničí to s dezinformacemi, chcete rozhazovat peníze lopatami Série zemětřesení na Příbramsku: Dunivá rána a dům se citelně otřásl, popsala událost svědkyně

prima-zeny

Timková o kontroverzní seznamce: Účastníci jsou nazí, ale odhalí i těžké životní příběhy Anna Polívková o mamince Evelyně Steimarové: Pořád je ohromně vtipná a bystrá První, co uvidí z nové lásky, je přirození. Mirka z Valašska hledá parťáka bez přetvářky

prima-zoom

Tajemství bludiček konečně rozluštěno Ozval se nelidský smích a loď začala hořet. Mýty o Bludném Holanďanovi šířili vyděšení námořníci i britský král Jedna z nejdůležitějších bitev všech dob skončila hororovou porážkou Římanů. Podívejte se, čím se marně bránili

prima-fresh

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Zapečený květák s paprikami, slaninou a sýrem – vydatný oběd z pár surovin

prima-cool

Nový trailer 4. série Zaklínače Nový Predátor bude pro děti, fanoušci jsou naštvaní. Tvůrci přesto tvrdí, že dostaneme pořádnou řežbu Chystají tvůrci Kingdom Come 2 nového Pána prstenů? Ohlášení miliardového výdělku doplnila divoká spekulace

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Domov s atmosférou starých časů. Jak kombinovat moderní a retro prvky? Vlašské ořechy jsou skvělé pro mozek. Jak pěstovat ořešák královský Šípkový čaj: Jak udělat zdravý nápoj z čerstvých i sušených šípků

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.