Kam za jídlem Podzimní RestaurantWeek odstartoval! Láká do restaurací v prémiových hotelích i na klasiku u Pohlreicha nebo Riccarda Lucqueho.
10 Kam za jídlem Fine dining s pivním párováním: Restaurace Vallmo & Pivovar Matuška společně boří předsudky
8 Gastro akce a food festivaly Největší česká gastronomická tour FRESH festivalů míří letos do Plzně, Brna a Pardubic!
Gastro akce a food festivaly Praha, Valtice nebo Dunajovice: 4 tipy na vinařské akce během letošního května
Gastro akce a food festivaly PIZZA! PIZZA! Pop-up – to nejlepší z italské pouliční kuchyně již tento čtvrtek v Holešovické tržnici
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Sladké Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy