Postup přípravy
1. Do rozpáleného oleje v hlubší pánvi rozmačkáme nebo nasekáme česnek, necháme zpěnit, přidáme nakrájené maso na nudličky, kari, čínské koření, přiklopíme poklicí a dusíme 15-20 minut. Poté zaprášíme malým množstvím mouky, zalejeme trochou studené vody a přivedeme k varu. Dochutíme sójovou omáčkou, případně solí.
2. Na kostky nakrájené brambory osmažíme do zlatova ve fritéze nebo na oleji v pánvi.
3. K bramborám podáváme domácí tatarku: Do mixéru dáme dvě celá vejce, mixér zapneme a přiléváme olej až do zhoustnutí. Mixér vypneme a přidáme půl lžičky soli, dvě lžičky plnotučné hořčice a znovu jemně promícháme v mixéru. Vylijeme do misky a na hrubém struhadle nastrouháme sterilovanou okurku a půlku menší cibule. Ze zeleniny vymačkáme přebytečnou šťávu a zamícháme ji do majonézy.