Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Celerovo-bramborová kaše

4 porce
do 30 minut
Celerovo-bramborová kaše
Celerovo-bramborová kaše Autor: isifa.com
Není nad klasickou vláčnou bramborovou kaši, která se rozplývá na jazyku. Na druhou stranu ale existují i další varianty, které překvapí svou skvělou chutí. Vyzkoušejte třeba lehce pikantní kaši s celerem. K masové pečínce to bude hit!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Zvlášť v hrncích uvařte nakrájené brambory a celer doměkka (celer se uvaří mnohem rychleji než brambory).
  2. Rozmačkejte brambory a celer, přidejte řapíkatý celer, cibuli, hořčici a wasabi a vše dobře promíchejte.
  3. Máslo a mléko dejte do hrnce a na nízké teplotě máslo rozpusťte do mléka. Tuto směs pak nalévejte do kaše, abyste dosáhli žádané konsistence. Dochuťte solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama