Suroviny
- mořský vlk (filet nakrájený na kostičky, je možné použít i tresku) 500 g
- krevety (menší, oloupané) 200 g
- červená cibule 1 ks
- rajčata 1 ks
- pomeranč 1 ks
- koriandr (čerstvý, nasekaný) 1 hrnek
- limetková šťáva (ze 2-3 limetek)
- červené chilli papričky (jemně pálivé) 1-2 ks
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
- tortilla (pečená tortilla k podávání)
Postup přípravy
- Nakrájenou rybu bez kůže a krevety smícháme v misce se šťávou z limetek. Mísu pak uložíme do chladničky, dokud maso nezkřehne (30 – 60 minut).
- V misce smícháme nadrobno nakrájené rajče, cibuli, chilli papričky a koriandr. Přidáme maso a směs dobře promícháme, přidáme kousky pomeranče a případně dochutíme solí a pepřem.
- Jako přílohu doporučujeme pečenou tortillu.