Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Banánová ovesná kaše

1 porce
do 30 minut
Banánová ovesná kaše
Banánová ovesná kaše Autor: Naše hustý kaše
Úžasně jednoduchá kombinace. Povařený banán dodá kaši krémovou konzistenci a jemně ji osladí a navíc skvěle chutná! Základem je opravdu dobře vyzrálý banán. Ten nebývá vždy po ruce, tak si ho včas zamrazte do zásoby – nakrájejte ho na kolečka do jednoporcových krabiček.
Reklama

Článek

Jarní číslo časopisu Prima FRESH  Foto:

Zažijte dokonalé jarní probuzení s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Jarní číslo časopisu prima FRESH je nabité svěžími, zelenými a křupavými recepty, které vám zpříjemní celou jarní sezonu. Nechybí ani inspirace pro ty, co milují sladké!...
Reklama

Postup

  1. Vločky namočte přes noc do vody, ale pokud spěcháte, můžete tento krok vynechat (kaši pak vařte trochu déle). Vločky slijte a vsypte do hrnce.
  2. Banán nakrájejte na kolečka k vločkám, osolte, zalijte vroucí vodou, zahřívejte až k varu, ztlumte na střední stupeň a za občasného míchání nechte 10–15 minut vařit. Vmíchejte tuk, kaši přelijte do misky, posypte oříšky a podle chuti skořicí a podávejte.
Reklama

NAŠE HUSTÝ KAŠE

Naše hustý kaše Foto:

Jana, David a Emílie Borozidisovi

Snídat kaše není žádná nuda. Jana a David, možná  je znáte pod jejich pravým jménem „Naše kaše“, vás vezmou na pořádný (a dobrodružný) výlet do světa tohoto ranního fenoménu a prozradí vám vše, co se za několik let vaření kaší na plný úvazek naučili. Budou dělat kaše sladké i slané, pro děti i dospělé, tradiční i trendy, ultrazdravé i trochu divočejší, ale vždycky z toho nejlepšího, co trh nabízí.

Ať už jste kaším dávno propadli, nebo byste naopak potřebovali inspiraci, jak jim přijít na chuť, kuchařka Naše hustý kaše vám nabídne spoustu vychytaných receptů. Navíc se dozvíte mnoho rad, jak kaši připravit téměř z jakéhokoliv „zrní“, které je v Čechách k mání. Nechybí ani tipy, jak mít po ruce vždy něco dobrého a zdravého k jejich dochucení.

Vydalo nakladatelství Došel karamel s. r. o.

Koupíte u knihkupece nebo se slevou na Nasekase.cz

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama