Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Bageta s grilovanou zeleninou a sýrem Provolone

4 porce
do 1 hodiny
Bageta s grilovanou zeleninou a sýrem provolone
Bageta s grilovanou zeleninou a sýrem provolone Autor: archiv Prima
Na grilu lze hravě připravit i svačinu. Třeba bagetu se zeleninou a sýrem. Vyzkoušejte recept podle Zdeňka Pohlreicha.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Lilek nakrájejte na plátky, posolte a nechte zhruba 15 minut vypotit. Přidejte k němu ještě nakrájenou cuketu, osolte a opepřete, pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu. Grilovanou zeleninu přendejte do mísy a posypejte čerstvě nasekanými bylinkami.
  2. Teď si připravte pesto: v hmoždíři zpracujte nasekaný česnek, bazalku, petrželku, sušená rajčata, piniové oříšky, olivový olej, citronovou kůru a sůl.
  3. Bagetu rozpůlte, pokapejte olivovým olejem a nechte chvíli opéct na grilu. Pak ji potřete pestem a vrstvěte na ni orestovanou zeleninu a nakrájený sýr. Naporcujte a podávejte.
Reklama

Bageta s grilovanou zeleninou a sýrem provolone Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama