Suroviny
- Bageta
- Lilek
- Cuketa
- sýr Provolone
- Rozmarýn
- Šalvěj
- Olivový olej
Na pesto
- Česnek
- piniové oříšky
- sušená rajčata
- Bazalka
- petrželka
- Olivový olej
- Citronová kůra
- Sůl
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Lilek nakrájejte na plátky, posolte a nechte zhruba 15 minut vypotit. Přidejte k němu ještě nakrájenou cuketu, osolte a opepřete, pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu. Grilovanou zeleninu přendejte do mísy a posypejte čerstvě nasekanými bylinkami.
- Teď si připravte pesto: v hmoždíři zpracujte nasekaný česnek, bazalku, petrželku, sušená rajčata, piniové oříšky, olivový olej, citronovou kůru a sůl.
- Bagetu rozpůlte, pokapejte olivovým olejem a nechte chvíli opéct na grilu. Pak ji potřete pestem a vrstvěte na ni orestovanou zeleninu a nakrájený sýr. Naporcujte a podávejte.