Na buchtu
- cukr 1 hrnek
Krém
Postup přípravy
1. Nejprve si rozmixujeme ananasový kompot i s nálevem, vlijeme do mísy a postupně přidáváme všechny ingredience, dokud nám nevznikne vláčné těsto. To vylijeme na vysypaný plech nebo na pečicí papír a pečeme na 180stupňů do zlatova.
2. Krém: Všechny uvedené ingredience si připravíme do mísy a šlehačem rozšleháme do hladkého krému. Tím pomažeme korpus a nakonec vše posypeme strouhaným kokosem. Necháme ztuhnout.
Dezert:
Ananasový sen s přelivem z ovoce
Ingredience:
Na buchtu:
1 plechovka ananasu
2 vejce
1,5hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru krystal
půl prášku do pečiva
Krém:
2 pomazánková másla
1 pudinkový jogurt (vanilkový)
1 vanilkový cukr
2 lžíce cukru krystal
strouhaný kokos