Suroviny
Postup přípravy
- Rozpusťte Knorr Bohatý bujón Kuřecí v litru vroucí vody.
- Chřest důkladně umyjte. Odřízněte zdřevnatělé konce a dolní konec oloupejte. Svažte nití a nechte mírně vařit v bujónu asi 3-7 minut (podle síly stonku - až bude chřest měkký, ale stále lehce křupavý).
- Vajíčka uvařte natvrdo, nechte vychladnout, zbavte skořápky a nakrájejte na drobné kostičky.
- Chřest vytáhněte z bujónu a důkladně osušte. Uložte na misku, posolte, opepřete a posypte vajíčky.
- V kastrůlku rozpusťte máslo a nalijte na chřest a vajíčka. Uvařený chřest můžete také posypat aromatickým žlutým sýrem a opraženou strouhankou, a pak vše krátce zapéct ve vyhřáté troubě.
KOMERČNÍ SDĚLENÍ