Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Zeleninové balti

4 porce
do 30 minut
Zeleninové balti
Zeleninové balti Autor: profimedia.cz
Balti je indické jídlo, pojmenované po kovových miskách (balti), ve kterých se nejen vaří podobně jako ve woku, ale rovnou se v nich i servíruje.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. V balti nebo woku rozehřejte olej, přidejte cibuli a pár minut ji opékejte. Přidejte kari pastu a 1 minutu restujte.
  2. Přidejte nakrájený pastinák, dýni, rajčata a vývar a na mírném ohni 10 minut vařte.
  3. Přidejte květák a vařte dalších 5 minut, dokud všechna zelenina nebude měkká. Podávejte s rýží nebo chlebovými plackami.
  4. Prima tip: Nemáte-li pastinák a dýni, můžete použít batát a mrkev.
Reklama

Zeleninové balti Foto:

Zeleninové balti, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama