Suroviny
- kuřecí maso None
- mrkev None
- celer None
- zakysaná smetana None
- citron None
- mandle None hrst
- žampion 1 lžička
- zeleninový bujón None
Postup přípravy
Uděláme si zeleninový a kuřecí vývar
Nakrájíme na menší kousky maso a zeleninu
Přidáme žampiony
Mandle dáme do hrnečku, zalijeme vroucí vodou a za 5 minut oloupeme, pak nakrájíme na půlky
Uděláme jíšku a přidáme do polévky s mandlemi
Dochutíme solí a kari
Podáváme na talíři, do jehož středu dáme kolečko citronu a smetanu
Polévka:
Zelená polévka
Ingredience:
1 lžička karižampiony v konzervě1 hrst mandlí4 kuřecí stehýnka nebo křidélkamrkevcelercitronzakysaná smetanazeleninový bujon