Suroviny
Postup přípravy
- Rybu (bez kůže a kostí) pokrájejte na menší kousky.
- Opláchněte a spařte špenát, poté ho nechte odkapat a nakrájejte. Spařte rajčata a oloupejte je.
- Nakrájejte cibuli a rajčata. Papriku očistěte a nakrájejte na nudličky.
- V hlubokém hrnci na rozehřátém oleji duste pod pokličkou rybu, cibuli, česnek, rajčata a papriku po dobu 15 minut. Přidejte hořčici.
- Vložte špenát, zamíchejte a opět duste, aby se odpařila přebytečná voda.
- Veku nakrájejte na kostičky. Ohřejte mléko a rozpusťte v něm Knorr Bohatý bujón Zeleninový. Takto připraveným mlékem zalijte nakrájenou veku.
- Žáruvzdornou nádobu vymažte tukem. Vložte do ní polovinu veky, pak špenátovou hmotu a přikryjte zbylou vekou. Pečte bez přikrytí v dobře vyhřáté troubě po dobu 20 minut a dokud veka nebude dozlatova.
KOMERČNÍ SDĚLENÍ