Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Gastro akce a food festivaly
Gastro akce a food festivaly
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Tipy na červnové gastro akce

Tipy na červnové gastro akce

Tipy na červnové gastro akce Zdroj: TZ; Thinkstock

  • Zavřít
Tipy na červnové gastro akce

Tipy na červnové gastro akce Zdroj: TZ; Thinkstock

Měsíc utekl jako voda, máme pro vás opět tipy na gastronomické akce – tentokrát červnové. Letní počasí se blíží, což samozřejmě láká víc a víc pořadatelů akcí, kde má hlavní slovo dobré jídlo. Už víte, na jaký festival se vydáte? :)

Seznam.cz banner

Vinice na Kampě

Pražská Kampa letos poprvé přivítá vyhlášené producenty českého a moravského vína v rámci akce Vinice na Kampě. Ti na náměstíčku u Karlova mostu představí bohatství svých vinných sklepů. V termínu 2. až 5. června vždy od 10.00 do 21.30 nabídne více než 20 stánků vybraná vína českých a moravských vinařů a řadu pochoutek, jako jsou sýry, uzeniny a studené i teplé delikatesy české i mezinárodní kuchyně. Návštěvníci budou mít příležitost se setkat a pohovořit přímo s producenty jednotlivých značek vín a dozvědět se více o českých vinařských tradicích. Slavnostního zahájení akce se ve čtvrtek 2. června v 10.30 ujme známý český herec Tomáš Matonoha.

Na Kampě, Praha 1 – Malá Strana

Mikulov Gourmet Festival

Od 2. do 5. června se bude v malebném vinařském Mikulově konat také již sedmý ročník Mikulov Gourmet Festivalu, který je oslavou kvalitní moravské kuchyně a jejího snoubení se skvělými moravskými víny. Podávané pokrmy 7. ročníku festivalu budou z epochy třetího vlastníka mikulovského panství knížete Maxmiliána II. Dietrichsteina (1596–1655), synovce kardinála Františka Dietrichsteina. Kníže Maxmilián, nositel řádu Zlatého rouna, hofmistr císařovny Eleonory, jakožto druhé manželky císaře Ferdinanda II., zodpovídal i za skladbu jídel a výběr hostů k císařovnině stolu. Podávané pokrmy budou vzpomínkou na opulentní barokní hostiny.

Mikulov

Street Food Select

Ve Stromovce se naopak chystá festival věnovaný pouličnímu jídlu. Street Food Select bude mít svou premiéru v Tiskárně na vzduchu 3. června od 17 hodin. Bude k dispozici pět stánků pražských kuchařů specializujících se na street food a v jejich nabídce najdete například klasiku v podobě několika druhů hot dogů, neapolské pizzy nebo toastů s raclette.Na své si přijdou i milovníci raw pokrmů, brazilských sendvičů s hovězím v bio kvalitě, pastrami nebo karibského pouličního jídla. Speciální je především ale možnost ochutnat připravené pokrmy zdarma. Podrobnější informace najdete na stránkách Yelpu v sekci Události.

Tiskárna na vzduchu, Výstaviště 415, Praha-Holešovice

Žižkovské pivobraní

V termínu od 3. do 4. června se v parku Parukářka na pražském Žižkově uskuteční již pátý ročník pivního festivalu Žižkovské pivobraní. V areálu festivalu čeká na návštěvníky více než sto druhů pivního nápoje od renomovaných českých výrobců piva. Kromě exkluzivních pivních speciálů je připraven také bohatý doprovodný program. Na hudebním pódiu se představí zajímavé hudební kapely, nejmenší návštěvníky zaujme dětská zóna, na své si přijdou také gurmáni, pro které bude k dispozici kvalitní občerstvení.

Park Parukářka, Praha 3

Špilberk Food Fest

Brněnský hrad Špilberk se první červnový víkend opět stane dějištěm gastronomické události. Ve dnech 3. až 5. června se odehraje již 5. ročník akce Špilberk Food Festival. Návštěvníky láká na pochoutky z osvědčených restaurací, ale i od nováčků. Kromě delikátního jídla a vína se mohou návštěvníci těšit na mnoho doprovodných akcí. Letos se bude opět podávat speciální menu přímo v Královské kapli.

Hrad Špilberk, Špilberk 1, Brno-střed

Sektival

Šestnáct dní, tři města, dvě desítky restaurací. Objevte rozmanitost bublinek na prvním ročníku festivalu šumivých vín s názvem Sektival, který se koná od 3. do 18. června ve dvou desítkách restaurací v Praze, Brně a Plzni. Ve vámi vybrané restauraci na vás bude čekat speciálně sestavené menu, k němuž sommelier David Král připravil i řadu sektů, které dané pokrmy povznesou o úroveň výš. V barech se pak můžete těšit na více či méně obvyklé kombinace koktejlů nebo servírovaných sektů v pořadí stanoveném samotným sommelierem.

Praha, Brno, Plzeň

CeliakiFest

První ročník food festivalu CeliakiFest se uskuteční 4. června v industriálním prostoru Papírny Plzeň. Půjde o festival kvalitního jídla a bude zcela bez lepku! Během festivalu bude probíhat bohatý doprovodný program plný koncertů, divadla, filmu, workshopů a dětských aktivit. Začíná se v 10 ráno!

PAPÍRNA Plzeň, Zahradní 173, Plzeň

Raw Fest

Festival živého raw jídla, skutečných chutí a nadpozemských vůní! Workshopy, přednášky, sport, jóga, DJ's, zábava. Relax s božským jídlem a naladěnými lidmi! To vše vás čeká na akci Raw Fest, která se uskuteční od 4. do 5. června na pražské Štvanici.

Ostrov Štvanice, Praha 7

Street Food Rocks

Na propojení street gastronomie s atmosférou letního festivalu sázejí pořadatelé nové putovní akce Street Food Rocks. První akce proběhla již v květnu, nicméně tím to nekončí: na street foodu si můžete pochutnat v Praze 4. června a v Hradci Králové 18. června. Připravte se na jedinečné spojení pouličního jídla, nápaditých kulis a živé i reprodukované muziky. U nového food konceptu se potkali organizátoři oblíbeného festivalu Rock for People s týmem, který stojí za známým Burgerfestem.

Praha, Hradec Králové

Chlebíček Fest

V sobotu 11. června se v pražských Holešovicích uskuteční 1. ročník přehlídky obložených chlebíčků, kanapek, jednohubek a dalších párty pokrmů Chlebíček Fest. Návštěvníci se mohou těšit na více než 30 stánků renomovaných výrobců a cateringových firem s těmi nejlepšími lahůdkami v Praze a okolí. K ochutnání bude klasika i moderní variace a nebude samozřejmě chybět ani hudební doprovod, pivo, koktejly, výběrová káva a další pochutiny. Součástí akce bude rovněž soutěž o nejpovedenější chlebíček a tombola plná zajímavých cen.

Výstaviště, Praha-Holešovice

Food Festival BezeZbytku

Přistupujte k obyčejným surovinám netradičně a přijďte se inspirovat 11. června na food festival BezeZbytku. Zde se dozvíte, jak neplýtvat potravinami při vaření, jak je správně uchovávat, proč znát jejich původ a složení. Prozkoumejte styly stravování jako je např. raw food, superfood, veganská, vegetariánská či paleo strava. Naučte se pěstovat čerstvé bylinky a zpracovávat do vašeho jídelníčku vše, co nabízí příroda. Součástí festivalu budou i ukázky pěstování zeleniny ve městě, kompostování, včelaření a další.

Smíchovská náplavka, Hořejší nábřeží 5, Praha 5

O víkendu 18. až 19. června se koná Bosch Fresh Festival v Pardubicích! Poslední zastávka je poté 25. až 26. června v Praze. Nepropásněte skvělou možnost ochutnat jídla z nejlepších restaurací v regionu a přitom se pobavte při cooking show nejlepších šéfkuchařů. Více informací najdete zde:

Street Food Festival Zone a Street Food Jam

V sobotu 11. června od 19 hodin budete moci na nádvoří Novoměstské radnice ochutnat skvělé dim sum knedlíčky od Tamarind Tree, burgery od Kaiser Franz, sladké palačinky od Mikey's Little Sins, pivo a limonády z clubu Cross a další pochoutky z Nutric bistra. Konat se zde totiž bude Street Food Festival v rámci Muzejní noci.

Novoměstská radnice; Karlovo náměstí 1/23, Praha 2

Zároveň se během léta můžete těšit na menší verze Street Food Festivalu, takzvané Street Food Jamy. Vstup na akci je zdarma (stejně jako v případě Street Food Festivalu) a k ochutnání budou pokrmy z 10 až 15 stánků ze všech kuchyňských koutů světa. První dva "Jamy" se konají 12. a 26. června.

Cross Club; Plynární 23, Praha–Holešovice

Seafood festival Praha

Festival mořských plodů, ryb a přímořské kuchyně Seafood festival proběhne 12. června na Střeleckém ostrově. Na festivalu představí svou kulinařinu staří i noví účastníci: např. Rest, Miminoo, Ema Destinová, Chorvatské ryby, Seefood a spousta dalších... Můžeme se ale těšit i na zahraniční účast. Se svými produkty přijedou rybáři jak z dalekých Malediv, tak z Chorvatska a ze Sicílie. Kromě ryb, které známe, se budou připravovat také chňapalové, karasi, cejnovky a mnoho dalších potvor z těchto exotických krajů.

Střelecký ostrov, Praha 1

Beerfest Ostrava

Pivní festival Beerfest Ostrava v Dolních Vítkovicích nabídne maximálně pestrou nabídku pivních značek a bohatý hudební program. Tento dvoudenní festival proběhne od 17. do 18. června v Dolní oblasti Vítkovice. Během něj vystoupí celkem 16 interpretů a skupin, k ochutnání bude 100 druhů piva tuzemských i světových značek. Součástí akce budou dále i soutěže, k pivu dobré občerstvení a pro nejmenší bude k dispozici dětská zóna s mnoha atrakcemi.

Dolní oblast - Vítkovice, Ostrava

Food festival Všechny chutě světa

I v tomto roce se uskuteční na zámku v Dobřichovicích food festival Všechny chutě světa, tentokrát 18. června. Těšit se můžete na více než 60 stánků se specialitami: v menu najdete např. bretaňské palačinky, mexickou quesadillu, španělskou paellu, japonské sushi, ruské pirohy, africkou samosu, malajskou laksu a další. Pro děti (i dospělé) bude k dispozici adrenalinový park s trampolínami, lezeckou stěnou a dalšími atrakcemi.

Zámek Dobřichovice; Dobřichovice

Latino food festival

V neděli 19. června proběhne 2. ročník pražského Latino food festivalu. Ochutnat můžete např. churrasco, empanada, tamaal, chipa salsa, tacos, maté, dulce de leche... To jsou jen některé z výjimečných specialit kuchyně Latinské Ameriky. Latino kapely budou hrát už od 14.00 až do konce, hudební program vyvrcholí návštěvou ze zahraničí: zahraje skupina FAELA, sedm hudebníků s kořeny v Chile, Argentině, Anglii, Španělsku a Švédsku. A k tomu všemu patří jistě také mojito, capirinha a... kubánský doutník.

Střelecký ostrov, Praha 1

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo festival víno pivo Plzeň festivaly Kampa Praha tipy food festival pokrm street food kam za jídlem červená

Návrhy pro vás

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Maso

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky Sladké

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva Předkrmy a chuťovky

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl Polévky

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Maso

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Sladké

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu

Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Soutěžící
Roman Černý pracuje jako manažer restaurace

Roman Černý pracuje jako manažer restaurace

Novinky
Mixér: podzimní a speciální menu, nové podniky v Praze, večeře plná pizzy nebo porcelánové talíře

Mixér: podzimní a speciální menu, nové podniky v Praze, večeře plná pizzy nebo porcelánové talíře

Sladké
Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Prostřeno!
Prostřeno: Grilovaný losos s citrónovým máslem, pečené brambory, salát s hořčično-balzamikovým dipem

Prostřeno: Grilovaný losos s citrónovým máslem, pečené brambory, salát s hořčično-balzamikovým dipem

Prostřeno!
Prostřeno: Roláda s mascarpone a malinami

Prostřeno: Roláda s mascarpone a malinami

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar, nudle

Prostřeno: Hovězí vývar, nudle

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi Recepty

Fusilli s houbami a slaninou – podzimní klasika s italskými chutěmi

Sladké
Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Makové řezy s povidly a čokoládovou polevou – vláčný moučník jako od babičky

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé Sladké

Domácí pacholík s karamelovou omáčkou – sladká tečka z tvarohu pro děti i dospělé

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem Sladké

Jablečné knedlíky z bramborového těsta – známý sladký pokrm s podzimním twistem

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Maso

Holandský řízek z divočáka podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Maso
Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl Maso

Kuře s houbovou nádivkou a pečenou zeleninou – šťavnatý pokrm pro sváteční stůl

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem Polévky

Hřejivá polévka s vepřovým masem, houbami a vejcem – pokrm inspirovaný japonským ramenem

Předkrmy a chuťovky
Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Slaná žemlovka s hráškem a šunkou – jednoduchá a levná večeře ze zbytků pečiva

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou Recepty

Rychlé domácí langoše bez kynutí – festivalová klasika se zakysanou smetanou a slaninou

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Vegetariánské
Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem Polévky

Polévka z červené řepy s bílými fazolemi, zelenými fazolkami a koprem

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři Vegetariánské

Bramborové placičky s pivním sýrem – originální chuťovka k pivu i na večeři

Sladké
Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení Sladké

Piškotový dort s jablky a ananasem – svěží dezert bez pečení

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci Maso

Dokonalý holandský řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem podle receptu z restaurace Brambory na Pankráci

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři Přílohy

Krémové rizoto s pečenými hruškami a modrým sýrem – sladko-slaná harmonie na talíři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Babiš vyzývá Fialu: Odmítněte návrh Evropské komise. Můžete způsobit definitivní škody Fatální selhání ruské armády: Nad Krymem si sestřelila vlastní letoun Su-30 Bude Turek ministrem zahraničí? Nevěří mu ani bookmakeři. Velkou šanci má Macinka

prima-zeny

Vojta Kotek složil manželský test: V jednoduchém kvízu ukázal, jak dobře zná Radanu Tomáš byl připravený na roli zrádce jako nikdo. Že Bára navrhla jeho jméno, ho zranilo Honza z nahé seznamky neměl lehký život. Jsem easy lover, život je krásný, říká dnes

prima-zoom

Z hořícího zámku byla výbušná past Největší tankové ztráty všech dob. Sověti Němce překvapili a drtili, životnost T-34 ale byla problematická Opravdový středověký poklad. Muž našel 20 000 stříbrných mincí, velké osobní bohatství někdo zakopal

prima-fresh

Sezóna jedlých kaštanů je tu! Upečte si je doma v troubě podle prověřeného postupu Kuře v krémové parmazánové omáčce s květákem a špenátem – vydatná večeře pro chladné dny Mixér: podzimní a speciální menu, nové podniky v Praze, večeře plná pizzy nebo porcelánové talíře

prima-cool

Christopher Nolan pochválil Rocka Nový film s DiCapriem prodělá 100 milionů dolarů. Propadák má na triku i Dwayne Johnson Amadeus s japonskými kořeny? Trailer nového seriálu vyvolal velkou kontroverzi

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Letošní Vánoce ovládne retro styl. Trendy budou i vintage ozdoby a velké mašle. Muchomůrka zelená a pavučinec plyšový: Jak houby zabijáky poznáte? Granátové jablko: Jak kupovat, jíst i pěstovat ovoce lásky, krásy a zdraví

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.