Trendy:
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem
Nejlepší recept na palačinky jako od maminky
Naprosto dokonalé spaghetti carbonara
Poctivá domácí česnečka s bramborem
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem
Klasický recept na vánoční bramborový salát
Prostřeno XI (20) 2.6.2015 předkrm
Předkrm by byl dobrý, ale chtělo by to šetřit solí, protože pivní sýr i tvarůžky jsou samy o sobě hodně slané. Pomoct si můžeme tím, že přesolený sýr (např. také balkán) ponoříme do mističky s vodou a na druhý den s ním teprve dál pracujeme.
Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli - a samozřejmě pivo.
Nakonec osolíme, můžeme nechat odležet v lednici a pak podávat s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem a česnekem.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů