Jak to bylo, šéfe? Jak to bylo, šéfe? Pečený kapr s květákem, špenátem a černým bezem podle Honzy Všetečky
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Předkrmy a chuťovky Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace
Vegetariánské Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat