Bramborový salát
- brambory 10 ks
Suroviny
- vejce 5 ks
- tatarská omáčka 5 lžice
- ledový salát
Postup přípravy
Na bramborový salát uvaříme brambory ve slupce společně s mrkví a celerem
Zeleninu a brambory necháme vychladnout, očistíme a nakrájíme na kostičky
Do mísy přidáme majonézu, kyselou okurku a dochutíme solí a pepřem
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme
Servírujeme na talířek vejce, bramborový salát a dozdobíme zeleninou, šunkovým salámem a petrželkou
Podáváme vychlazené s bagetkou
Předkrm
Ruské vejce, bagetka
Ingredience:
- 200 g šunkového salámu
- 5x vejce
- 5 lžic tatarky
- ledový salát, paprika na ozdobu
Ingredience – bramborový salát:
- uvařené brambory ve slupce 10ks
- 1 mrkev
- ¼ celeru
- 2 kyselé okurky
- majonéza
- sůl, pepř