návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Zelená pánev s hráškem a fenyklem

Hodnoceno: 0x
8 porcí
do 30 minut
Pánev s hráškem a fenyklem
Autor: isifa.com Pánev s hráškem a fenyklem
Sytě zelená jarní příloha dodá šmrnc a křupavost pečenému kuřeti, ale skvělá bude i k rybě nebo jehněčímu. Zajímavé je i použití čerstvého salátu, který v tomto receptu projde tepelnou úpravou.

Postup

  1. V hluboké pánvi nechte rozpustit máslo a poduste na něm na jemné proužky nasekaný fenykl. Po pěti minutách přisypte hrášek, nakrájený salát a jarní cibulky.
  2. Podlijte vývarem a dochuťte solí a pepřem. Vařte, dokud hrášek a fenykl nezměkne, vývar by se měl téměř odpařit. Na závěr vlijte smetanu a nechte prohřát a ihned servírujte.

Pánev s hráškem a fenyklem , Foto: isifa.com