návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 2 hodin
Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem
Autor: Vlado Kníž Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem
Bůček je oblíbený nejen v české, ale i ve vietnamské kuchyni. Zatímco my ho máme nejradši pečený, ve Vietnamu ho klidně servírují v polévce. A kombinace je to velmi povedená! Vyzkoušejte recept podle Šéfa...

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Postup

  1. Maso osolte a opepřte, zalijte sójovou a ústřicovou omáčkou a nechte 3–4 hodiny proležet.
  2. Pak maso nechte okapat a orestujte na pánvi ze všech stran. Na pánev přidejte i krevety a stranou krátce orestujte.
  3. Troubu předehřejte na 140–160 stupňů a bůček pečte zhruba hodinu.
  4. Nakrájejte jarní cibulku, chilli papričky, bílou ředkev a zázvor. Vývar nechte povařit. V dalším hrnci uvařte nudle.
  5. Na talíř nandejte vařené nudle, na ně položte cibulku, papričky, ředkev, zázvor, nakrájený bůček, nakrájená vařená vejce, krevety, zalijte vývarem a podávejte.

Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem Foto:

Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem Foto: Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem, foto: Vlado Kníž

Vařte přímo se šéfem, máme pro vás videorecept:

VIETNAMSKÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM BŮČKEM
Vietnamská polévka s vepřovým bůčkem